|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.10.2016, 18:27 | #11 | |
Cytat:
OT. Weź pilnuj produkcji nowego wałka, a nie psujesz swój pojazd. Jak nie ogarniesz ją do wiosny to się nie martw!!! Przyjedziesz z nowym wałkiem do mnie i naprawimy Zobacz drugie zdanie w stopce
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
||
05.10.2016, 23:55 | #12 | |
Moderator
|
Cytat:
Ale chyba jednak grzebanie nie wpłynęło na psucie - przynajmniej nie tym razem... Okazało się po kolejnej inspekcji, że jedna membrana ma dziurę 2cm!!! Wyjaśniło się wszystko - szybsze zapalanie kontrolki rezerwy i ewidentny brak koni. Dziura od grzebania się nie wzięła, bo było bardzo ostrożnie, a i samo grzebanie spowodowane tym, że coraz gorzej chodziła... Szynszyl dzisiaj poratował wiedzą na temat membran i albo kupię gaźniki z NTV albo jedną membranę - zamiennik, druga jest w stanie idealnym, ale już też zamiennik (Helmut wymienił pewnie). Apropos wałków... będzie dobrze... co ja telefonów wykonałem do Świątka to infolinia wysiada:::)) Już niedługo rozstrzygnięcie, ale na razie to tajemnica.
15.10.2016, 20:01 | #13 |
Moderator
|
Afryka naprawiona. Była dziura w jednej membranie na 2cm.
Wysłałem przepustnicę do http://allegro.pl/membrana-membrany-...971962809.html bo twierdził, że można wysłać. Odesłał z zamontowaną membraną. Zobaczymy ile pochodzi. Wszystko wróciło do normy a nawet śmiem twierdzić, że za moich czasów tak nie jeździła:)). Afryka znowu jest dzika))
Kiedy jest najciemniej, wtedy błyska znów nadzieja. Tolkien. Ostatnio edytowane przez Mallory : 15.10.2016 o 20:14 |
|
|