![]() |
#11 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 13 godz 13 min 51 s
|
![]() Cytat:
W sakwach miałem.. o 50% za dużo rzeczy :-) Poważnie. Do życia jest mi potrzebne 30l gratow (w tym śpiwór) + namiot + karimata. Na dowolnie długi wyjazd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Dziękuję za świetną, inspirującą relację. Chciałam jeszcze zapytać o kilka rzeczy ...a pewnie będzie jeszcze okazja
Na zdjęciach znane mi miejsca... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 13 godz 13 min 51 s
|
![]()
Dzięki za przybycie :-) Szczegóły omówimy przy najbliższej okazji, czyli pewnie za tydzień na Podkarpaciu :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Dużo ciekawych spostrzeżeń z Czarnego Lądu opowiedziałeś. Cały czas z dużym zaciekawieniem słuchałem. Można by pomyśleć że trochę długo ale przypominam sobie slajdowisko u mnie w domu jak kolega opowiadał o wyjeździe o Gruzji to cała posiadówka trwała coś około 8 godzin
![]() Szacun duży za tą wyprawę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Motocykl: TA 650
Przebieg: mój?TA?
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 3 godz 24 min 56 s
|
![]()
Jak się spotykamy kameralnie to pokazy i rozmowy trwają baaardzo długo, niestety, w knajpie skupienie się na więcej niż 60 minut jest nie do osiągnięcia, do tego były organizacyjne wstawki 20 minutowe
![]() Ps. następnym razem jedziesz z jedną sakwą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Afryka dzika..... Poznań - Cape Town 2008/2009 | chomik | Trochę dalej | 410 | 18.12.2024 12:18 |
Slajdowisko Dalekistan 2013 - Kraków | Cezary | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 26.01.2014 22:11 |