![]() |
#11 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 5 godz 56 min 32 s
|
![]()
Na moje łoko to budziet tak:
400$+wiza+samolot 4500zł? A ja znów goły jestem ![]()
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
![]()
Powielkich bolach w koncu wyjechalismy,mamy prawie miasiac opoznienia.
Nikt wiecej nie zdecydowal sie ejdnak jechac z nami,nawet do mexico. Jak zwykle brak czasu,pieniedzy,motocykla,zbyt duzo pracy i rozne inne rzeczy byly przeszkoda. jade ja drz 400 i Roman gs 1100 na chwile obecna motorki jada w przyczepie,spimy w polnocnej carolinie. w zeszly wekend zrobilismy probe po terenie i ulicy,800 km,moj motor przeszedl bez zadncyh problemow,zaladowany wyprawowo ![]() ![]() ![]() Na liczniku mam 1900 km,czyli motorek na dotarciu Jutro bedziemy moze juz w teksasie,za 3 dni wjedzimey do mexico,o ile nie bedzie problemow z przejazdem rpzez granice w zwiazku ze swinska grypa pozdrawiam pozdrawiam
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos super miejsce i cudowni ludzie www.misja-kamerun.pl Ostatnio edytowane przez Mirmil : 01.05.2009 o 08:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Motocykl Romana i jego wlasciciel.Moze go znacie,utopil swoja polska BMW w Wisloce,2 lata temu na zlocie w radocynie.
![]() i moj bzyk ![]() motocykle juz w przyczepie,jedzie jeszcze z nami dwoch kumpli,pojezdzic po mojave desert w californi.lc4 i xl650 ![]()
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Nooooo wreszcie - trzymam kciuki, POWODZENIA !! Jak będziesz miał neta to kliknij coś z trasy a Romka pozdrów i powiedz mu, żeby nogi więcej ćwiczył bo jak mu jeszcze góra urośnie to będzie wyglądał jak kasztan na zapałkach hehehehehehe. ZDROWIA i do miłego /na wszelkie rodzaje grypy w tym wieprzową najlepsze jest odkażanie dobrym, polskim trunkiem/.
Ps. Widziałem wczoraj chyba twojego Landka - koleś pewnie na weekend do Jasła zjechał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Witajcie!
Wyjezdzamy dzisiaj dopiero z teksasu,mielismy tutaj dwa zrzuty mebli,wiec troszke nam zeszlo.Texas wielki,jedzie sie przez niego i jedzie.Dookola bydlo szerokorogate,papy do malych zloz ropy gdzies na pastwiskach,setki elektrowni wiatrowych,rozjechane pancerniki na drodze,kowboye chodzacy oczywiscie w kowboykach ![]() Pozdrawiam i milo,ze choc jedna osoba trzyma za nas kciuki! Na swinska grype polski srodek mamy,ale na razie go oszczedzamy i zalewamy sie amerykanskim piwem(sikaczem) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
![]() |
![]() Cytat:
No to i ja się podepnę z tym trzymaniem kciuków. Sikacza proponuję stosować jednak bardziej zagęszczonego (burbon? czy jak to się tam nazywa). Pozdr rr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 5 godz 56 min 32 s
|
![]()
Mirmil. Powiem tak: Nie było chętnego bo było to zbyt piękne żeby było prawdziwym. Ludzie chyba nie zaufali do końca. Ja, gdyby fundusze były, odzywałbym się na bank. Ale nie było. Jestem drugi w kolejce na następną wyprawę. Zapisuję się bo wiem że następnym razem pół forum będzie chciało jechać. A kciuki trzymam i powodzenia życzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Tym razem milo przeczytac i zobaczyc,ze jednak ktos trzyma kciuki i kibicuje naszej wyprawie.
Pisze z centralnej Arizony,przejechalismy dzisiaj reszte texasu,zrzucylismy meble,pozniej nowy mexyk i nie wytrzymalismy i zrobilismy mala rundke na motorkach po Arizonie(Colonaro State Forest) Bylo plasko i goraca,jechalismy caly czas wzdluz granicy z meksykiem,wokol pelno patroli granicznych.W koncu dojechalsimy do gorek,podobne troche do gor bulgari,mi przypominal sie piryn. ![]() ![]() Roman na swojej bmw jak zwykle zacienial,musialem czekac na niego po 10 minut na kazdym skrzyzowaniu(wniosek-albo motocylk niedopowieni,albo kierowca do dupy)Ale za to moglem popodziwiac widoki ![]() ![]()
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos super miejsce i cudowni ludzie www.misja-kamerun.pl Ostatnio edytowane przez Mirmil : 05.05.2009 o 10:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Camerun, a moze i dalej... [2012] | Mirmil | Trochę dalej | 155 | 17.08.2012 21:00 |
Mapy Meksyk, Stany | jagna | Mapy | 5 | 23.06.2011 22:37 |
Baja, Meksyk,moze dalej.....2 lata pozniej (spóznialscy) | szklana | Trochę dalej | 15 | 07.05.2011 09:03 |