|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
17.09.2009, 03:07 | #11 |
Road legal
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
Online: 3 tygodni 2 dni 5 godz 36 min 48 s
|
|
17.09.2009, 09:41 | #12 |
Administrator
|
spokojnie, tych normalnych jest naprawę dużo i ciagle przybywa
wyrywają się spod panowania czarnych sukienek. A oni to już nawet w przedszkolu (o szkole nie wspominając już) mają swoje obleśne macki i robią wodę z mózgu dzieciom programując je po swojemu..... to jest chore!!!!. Widać że mają deficyt,pewnie niedługo w żłobkach słuchawki maleństwom założą i msze nadawać będą. Swoje zdanie na NIE opieram na tym co widzę , słyszę i wiarygodnych informacjach. Przepraszam że nie całkiem w temacie ale dzialają na mnie jak czerwona płachta na byka.
17.09.2009, 10:27 | #13 |
heu ?
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
Dzieju, ksiądz może być motocyklista i normalnym gościem. Czasami nawet z całkiem sensownym podejściem. A impreza zorganizowana przez księdza nie musi być podszyta nachalną indoktrynacją. Znaczy IMVHO żeś się zjeżył niepotrzebnie
PS. Ta firma mocno mnie mierzi, ale tam też bywają normalni ludzie, jak np w telekomunikacji czy skarbówce ;>
17.09.2009, 14:09 | #14 |
El Mariachi
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
Rozpentałem coś
A miło być tak pięknie prasa, telewizja, wywiady a wyszło jak zwykle. Ja sem luzuje i czekam na weeekeeeend i szpic do gardła i wszystkie problemy na wszystkich płaszczyznach znikają.
18.09.2009, 01:02 | #15 | |
Administrator
|
Cytat:
Chodziło mi bardziej nie o te jednostki ale o całą "firmę" na którą reaguję tak a nie inaczej. BLOB, nic nie rozpętałeś, każdy ma po prostu inne zdanie na różne tematy. A jako że temat pierwotny był o innej tematyce nie ma co dalej go zaśmiecać.