|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.08.2023, 11:21 | #11 |
Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
Online: 5 miesiące 5 dni 16 godz 39 min 21 s
|
wyswietlacz byl Królem, a teraz poznajcie Królową
p.s. na zaręczyny pannie mozna dac i sie nie obrazi
28.08.2023, 12:15 | #13 |
|
https://enduro7.pl/
ale czesto wypisuja tam bzdury - juz sie kilka razy nacialem. najbardziej miarodajny w europie jest moim zdaniem CMSNL.COM - jak tam nie ma to nie ma. byla kiedys dobra strona w USA pt. BikeBandit ale zniknela
28.08.2023, 12:35 | #14 | |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 18 godz 59 min 23 s
|
Cytat:
|
|
28.08.2023, 12:44 | #15 |
|
enduro7 to kilku mlodych sympatycznych ziutkow co maja biurko telefon i laptopa i sa jednymi z wielu posrednikow. magazyn hondy w europie jest jeden - w belgii - i jak tam nie ma to NIKT nie ma. wiec wychodzi, ze nie ma
28.08.2023, 12:45 | #16 |
Cmsnl moim zdaniem wykupili stary stock hondy w eu - ale wszystko się kiedyś kończy.
28.08.2023, 13:45 | #17 | |
Administrator
|
Cytat:
Jakiś magik powinien posiedzieć parę wieczorów i rozpracować ten wyświetlacz , potem zaprogramować tablecika za kilkaset no może tysiąc złotych . No ale jak ludzi stać i świadomie kupują.......to o co chodzi.
29.08.2023, 09:45 | #19 |
Ja też coś o tabletach wtronce w nieco innym tonie acz nie do końca.
Sprawdziłem, nowy wyświetlacz 15 tyś, skurw..skie zdzierstwo w biały dzień. Screen honda2.png Na Olx jest kilka po 3 tyś jest ale też po 6 koła. Jeszcze bardziej wkurwiająca jest sytuacja z padającymi wyświetlaczami których Honda nie chce wymieniać po dobroci pomimo, że problem jest znany. I to ta sama firma która Rune zrobiła Na szczęście u mnie wszystko jest bez kłopotów od samego początku (ATAS 2020). Używam AppleCar z ajfonami bardzo często i działa to wszystko bardzo sprawnie, praktycznie jak w samochodzie. Mam alergie na wszelkie zewnętrzne navi typu garmin / tomtom i unikam jak tylko mogę. Robię trasy w google mapach, czy to w domu przed wyjazdem czy na stacji pijąc kawę (mam ściągnięte mapy offline jakby się sieć skończyła). Dużo łatwiejsze jest operowanie z kierownicy niż klikanie na ekranie dotykowym. Co ciekawe, jak ostatnio sprawdzałem, tylko Honda, HD i Indian robią motki z Apple Car / Android Auto. No i teraz znowu trochę gnojówki na pomysły Hondy 1 sterowanie... cóż już się przyzwyczaiłem do operowania gąszczem guziczków i w gruncie rzeczy przestało mnie to wkurwiać, ale mam parę dni RTka i ten pierścień sterujący jest po prostu zajebisty i wymyślili to już wiele lat temu. 2 brak miejsca na telefon. Fajnie zrobili wodoszczelne gniazdo USB ale gdzie ten telefon trzymać ? Tank bag ? Torby na gmole - ja tak mam i jest OK ? Nie można było zrobić jakiegoś schowka z klapką jak w nowym RTku czy MultiV4? Niemniej jednak ja jestem z tego rozwiązania bardzo zadowolony, nakręciłem 30 tyś km + przy użyciu tego "systemu navi". BMW zrobiło własne rozwiązanie w nowym RTku i póki co słabo to działa. 1:40 W swoim RTku mam uchwyt na tel wpinany w gniazdo od Navi BMW więc pewnie będę jeździł ze starszym telefonem bez stabilizacji optycznej albo się przeproszę z jakimś garminem brrr Generalnie świat idzie w kierunku ekranów w autach, motkach, samolotach, hulajnogach itp, czy to się nam podoba czy nie. Kijem rzeki nie zawrócim a o DeLorean'a i pluton też nie łatwo. W nowych motkach to klasyczne zegary raczej tylko w tzw. modern classic. Zdarzają się też kuriozalne sytuacje: https://www.youtube.com/watch?v=HXyOjMUaHI4 8:15 |
|
31.08.2023, 07:24 | #20 |
Tomaj
|
@ Szynszyll, nie wiem czy masz już jakiś pomysł na kosz, jakby co mogę wspomóc takimi elementami:
|
|
|