![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Miasto: Kraków
Motocykl: Transalp 2003
![]() Online: 7 godz 57 s
|
![]()
Joker, myślę że szkoda tych dwóch dodatkowych dni na dojechanie do albanii bo w sumie mamy tydzień. Oosbiście wolę jak najszybciej uporać się z dojazdem w daną okolicę i jak najwięcej czasu mieć na jazdę bokami. Jak pozostali Koledzy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 1 godz 13 min 57 s
|
![]()
Trochę tam jeżdziłem, znaczy i Rumunia i Czarnogóra. Moim zdanie w tak krótkim czasie niema sensu jechać do Albani. Co najwyżej do Czarnogóry, zamelinować się w fajnym miejscu i dzida offem co dnia. Bez bagaży,przemieszczania się itd. Ale ja mam trochę inna koncepcję "podróży"
![]() Ale gdyby ktoś tak akurat chciał to polecam rezerwad Biograaska Gora, są bungalowy, miejsce na namiot, restauracja, jezioro i mnóstwo tras off. Może być tylko trochę chłodno.
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
Przebieg: 44 tkm
![]() Online: 1 dzień 5 godz 44 min 20 s
|
![]()
jak chłodno to ideał na off, podaj dokładniej gdzie ta biogarska góra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
No dla mnie ideał, ale ktoś wspominał o wylegiwaniu się na plaży. Wschodnia Czarnogóra, to jest Park narodowy, na każdej mapie jest zaznoczony, koło miasta Mojkovac. Wrzucę po południu jakieś fotki a kto wie, może i ja bym sie wybrał. Zależy od postępów rehabilitacji.
Pozdrawiam
![]() |
#15 |
|
![]()
Pięknie brzmi ale to jednak kawał po głównych drogach. Wracam to Rumunii - jak widzicie "niedaleki wypadzik" w góry? :-). Czy rzeczywiście będzie to murowane zimno i mokro? Południe Europy to mi wygląda na 2-3 tygodnie żeby po przyjeździe zaraz się nie pakować...ale przecież najważniejsze to pojechać :-)))))))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wrocław/oława
Motocykl: RD07a
![]() Online: 17 godz 5 min 53 s
|
![]()
jesli o mnie chodzi to dla mnie czarnogóra byla by super.w dzien mozna by sobie polatac troszke bezdrożami a pod wieczór zrelaksowac sie w morzu i przy piwku.TO GDZIEŚ JEDZIEMY CZY TYLKO PISZEMY BO CZASU CORAZ MNIEJ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
Ja bym nawet optował za czrnągórą ale nie chce się wypowiadać dopóki nie będę wiedział o wolnym na 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Obiecałem fotki to wrzucam. Magia tego miejsca polega na tym, że nie spotka się tam żadnych turystów. Przyjeżdżaja tam miejscowi na pikniki. Palą ogniska, jedzą, chodzą po górach, śpią. No i są gościnni, nakarmią, napoją
![]()
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: prawie Puławy
Motocykl: TRANSALP
![]() Online: 2 dni 13 godz 9 min 18 s
|
![]()
witam to i ja się podczepiam pod temat. jestem chętny na wyjazdy termin mi pasuje. czekam na konkrety. pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Panowie, blisko szczegółów :-) jesteśmy. Komu pasuje drugi tydzień września? Kto Woli Czarnogórę (cieplej i mniejsze ryzyko niepogody, zdjęcia poniżej :-), jazda na miejscu na lekko. duuuużo dalej po drogach) niż Rumunię (chyba sam zostałem :-)))))), pewnie zimniej i więcej błotka, jazda z bajzlem na motorach, spanie jak się uda). Ja raczej mogę jeden weekend +5 dni roboczych. Dawajcie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[szukam] początek września tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek | Jaskola | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 14.08.2012 11:38 |
Ararat pod koniec września---szukam chętnych | wrubel | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 12.07.2012 18:18 |
[szukam] przełom czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek | Jaskola | Umawianie i propozycje wyjazdów | 28 | 03.07.2012 21:30 |