![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
mówią na mnie Jackpot
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Paczków
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 19 godz 43 min 25 s
|
![]()
Jak to mówią potrzeba matką wynalazków , a dodatkowo coś co uczyniliśmy własnymi rękami bardziej cieszy niż gotowiec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 53 min 59 s
|
![]() Cytat:
Przerabiałem ten temat bo sam chce docelowo kute/łamane klamki założyć. Jednakże poza samą klamką trzeba wymienić niestety też jarzmo. Można założyć od LC4 620/640 jeszcze bez hydrauliki i mieć dostępność wszelkich możliwych akcesoryjnych klamek (dobra klamka zaczyna się gdzieś od 200zł z przegubem lub innymi cudami), nowe jarzmo to też nie mały wydatek niestety. Osobiście choruje na takie coś: ![]() Pomimo wysokiej ceny jest to rewelka. Ufoplast też ma fajne zabawki, ale w przypadku AT wszystko sprowadza się do wymiany jarzma aby takie cudeńka założyć. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 44 min 57 s
|
![]()
Moze troche OT,ale mam pytanie odnosnie klamki. U mnie chodzi dosc ciezko, a chcialbym taka na "dwa palce"
![]() P.S. Samo sprzeglo nie jest zuzyte i nie slychac, zeby wymagalo interwencji,chwyta ladnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 10 godz 54 min 55 s
|
![]()
Z jakich klamek korzystacie i dlaczego?
http://www.larsson.pl/index.php?c=r&...g==&bid=104400 czy http://www.larsson.pl/index.php?c=r&...w==&bid=104400 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Are we truly alone? The Truth is Out There
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Urzut
Motocykl: obecnie brak
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 1 godz 3 min 57 s
|
![]() Cytat:
Chyba @Szparag pisał kiedyś o firmie Fabory, gdzie można kupić mocowania tłumiące do owiewek, jak też śruby i między innymi podkładki plastikowe. Łapy nie dam sobie uciąć, bo czym będę kierowników pozdrawiał ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Are we truly alone? The Truth is Out There
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Urzut
Motocykl: obecnie brak
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 1 godz 3 min 57 s
|
![]()
zonk
![]() może się przyda potomnym, jeśli AT nie wyginie ... pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: sulechow-londyn
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 8 godz 15 min 48 s
|
![]()
"Kiedy coś się rusza, a nie powinno - przyklej to taśmą, jeśli natomiast coś jest nieruchome, a powinno się ruszać -spryskaj to WD-40."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Jak klamka lata, to najlepiej ją wymienić.
Dokręcanie na siłe i wsadzanie podkładek nie jest dobrym pomysłem, sprawdzane wielokrotnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy klamka hamulcowa od RD07a podejdzie do PD10? | zimny | Hamulce, kola, opony | 2 | 09.03.2014 12:22 |
Twardsza klamka hamulca po wymianie opon | elaiden | Hamulce, kola, opony | 8 | 23.05.2013 23:32 |
Twarda klamka sprzęgła RD03 ( sprzęgło ) | sloneczny | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 18 | 18.03.2013 20:29 |