![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
Demolka,skromny jestem......przecież to forum AT
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 1 godz 13 min 57 s
|
![]()
Nie wiem czy do tego czasu rozpocznę ponownie sezon. Ale zawsze mogę podjechać puszką.
"A jeśli nie znajde w swej głowie rozumu to paszport odnajde w szufladzie..." Ostatnio edytowane przez Lepi : 14.05.2013 o 22:41 Powód: ślepym, doczytałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Lepi ,tak czwartek i piątek ,w sobote jedziemy do Przysieki(Puszcza nad Notecka) na fest dla dzieciaków,też Masz blisko
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo ale naprawdę bardzo dziękuje wszystkim co byli na bunkry za spaniała atmosferą
![]() ![]() ![]() ![]() Warto było do was przyjechać sam, wszystkie smuty i nerwy zniknęły momentalnie na wasz widok, o takim towarzystwo mi właśnie chodziło. ![]() ![]() Lubuszanom nie podziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() Rawiking jesteś niepowtarzalne ![]() ![]() ![]() Misza jak zawsze łamiesz wszystkie zasady, błagam cie wymień przednia oponę bo wpadam w depresje jak ją widzę ![]() ![]() Kulka masz zajebistego DZIKA nikomu go nie oddawaj ![]() ![]() ![]() No i tu musie się przyznać ze zakochałem się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEMOLKAAAA !!! jesteś super !!! i ty oczy ach ty oczy ![]() ![]() ![]() Poniżej macie link do Picasa i do You Tube inne filmiki będą później https://plus.google.com/photos/10520...CN7el8uHgez7Hw http://www.youtube.com/watch?v=J_JXPaZB_4M http://www.youtube.com/watch?v=MN7xC...ature=youtu.be .................................................. .................................................. ............................................... Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 03.06.2013 o 00:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Przebieg: IIszlif
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Powiem tak... nielekko było mi opuszczać, tak zacne towarzystwo na tak pięknej ziemi, tak wcześnie
![]() ![]() Fabrizio... nie bój żaby, w planach jest wymiana nie tylko przodu ale i tylnej.. ha! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Choc nie bylem-chetnie sie dowiem
![]() 為什麼,proč,pourquoi,क्यों,cén fáth,por qué,なぜ,cur,Varför,neden,Tại sao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Piaseczno
Motocykl: XTZ 750 ST 92 - z kratą, odliczam cały VAT :)
Przebieg: 65 000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 31 min 34 s
|
![]()
zacne towarzystwo się zjechało, i kilka motocykli w kamuflażu ! w tym Kulka
![]() i S10 w Repsolu ... żałuję, że mnie nie było - na osłodę dziś pośmigalim w Jeleniu ... w środku ![]() jakby ktoś chciał powtórkę z MRU to będziemy 28-30.06
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Przebieg: 100000
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]()
Betu ci którzy dali ciała wiedzą o co mi chodzi
![]() ![]() ![]() Hubert moje dzieciaki bardzo ci dziękują za frajdą, chociaż córka powiedziała ze trochę za wolno było ![]() ![]() a poniżej fotkę prawdziwego Afrikanczyka macho, twardziel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .................................................. ............................................ Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 02.06.2013 o 22:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: romet ogar 205
![]() Online: 3 dni 19 godz 47 min 0
|
![]()
To było ZAJEBISTE!!!!!!!! ciesze się ze zostałem do końca wspaniali ludzie pełna petarda zabawa zakurwista
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Dziękuje bardzo Fabrizio za przygotowanie i rozpalenie ogniska,oj przydało się
![]() ![]() Dziękuje Nowikowi i Arturro za przywitanie Dziękuje Wszystkim co byli, zając na grilu rejli w arbuzie zajebiaszczy. Mijaliśmy ze trzy skupy złomu ale Kulka nie dał sie namówić na wjazd na wage ![]() Dawno się tak nie wybawiłem,wyjeździłem i napiłem ![]() Fabrizio,Jesteś Wielki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Albania czerwiec 2014 | xralf | Umawianie i propozycje wyjazdów | 12 | 03.04.2015 20:15 |
Rumunia czerwiec 2013 | mirek-Pszczyna-Paris | Przygotowania do wyjazdów | 22 | 12.12.2013 23:06 |
Kaukaz PN czerwiec 2011 | pawelsitek | Trochę dalej | 18 | 29.05.2012 12:18 |