![]() |
|
GPS Wszystko co związane z elektronicznymi pomocami nawigacyjnymi. Sprzęt, mapy, porady. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Miasto: Toruń
Motocykl: LC8 SuperEnduro
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 13 godz 6 min 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: Gdańsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 22 godz 49 min 37 s
|
![]()
@teddy-boy widoczność samego ekranu jest średnia, z długim daszkiem jest ok. Wbudowane ma 8GB pamięci, ale mam kartę 64GB i działa spokojnie na tym. Standardowo są mapy iGO i wszystko co jest ze sklepu działa. Niektóre aplikacje działają w trybie pionowym ale na to też jest sposób
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 9 godz 17 min 29 s
|
![]()
Ja dalej używam tej prechistorii. Jak zmienisz na nowszy model to daj znać czy warto wydawać taką kupę kasy
![]()
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Miasto: Gdańsk
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 22 godz 49 min 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() |
![]() Cytat:
nieeeeewiem. narazie testuję osmanda i jakoś tam to idzie ale ja nie lubie urządzeń, które robią wszystko. wydawanie 900PLN na navi jest dla mnie mocno pojebanym pomysłem i wolałbym zostać od niego samodzielnie odwiedziony. narazie Osmand i wciąż mam nadzieję, że ten pieprzony Lark ruszy. Wygląda na to, że ma takie zwiechy na Navitelu - na Automałpie nic się nie dzieje. m
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 22 godz 59 min 27 s
|
![]()
Mam 64. Miałam 60.
Mimo ograniczeń wolałam ta starsza. Szybciej się włączała i pisała "Dzień dobry, mygosiu!" Podświetlenie led powoduje u mnie ból zębów. Reszta podobna przy moim trybie używania, więc w moim przypadku minusy przewyższają plusy ![]() Gdybym miała pewność, że kupię sprawną 60, to bym się nie wahała. Niestety raz się nacięłam i facet sprzedał mi otwierana z popekanymi plastikami - sama się wyłączała ![]() Aha - jeśli ktoś ma mocowanie do Larka 35at, to bezboleśnie można do niego zamontować uchwyt rowerowy do 64 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]()
Dobry pomysł. Jak szukać tej nitki? To ma jakąś nazwę?
Edytka: Już zrobione. Wziąłem torebkę foliową ESD, taką w jaką pakuje się elektronikę, i uciąłem długi na 10 cm i szeroki na 4 mm pasek, następnie najgrubszą igłę jaką miałem w domu i przeciągnąłem w najbardziej wystającym miejscu palca wskazującego zawiązując raz od środka. Końce zostawiłem w środku żeby się lepiej stykały z palcem. Ważne: ta folia którą miałem przewodzi tylko z jednej strony, tej wewnętrznej, zatem odpowiednio ułożyłem "ścieg" i gotowe. Działa wyśmienicie! Nie wiem jak długo to wytrzyma. Być może będzie trzeba faktycznie poszukać jakiejś nici z drucików... Ostatnio edytowane przez MrWaski : 15.06.2019 o 07:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 22 godz 59 min 27 s
|
![]()
Mam - rozstaw śrub do mocowania rowerowego jest taki sam jak do larka, tylko trzeba tą "płytkę"obrócić
![]() Mam zdjęcia, ale wstawić bez logowania do tt nie mogę. Mogę wysłać na maila... Ostatnio edytowane przez mygosia : 15.06.2019 o 22:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: 07z różowym napisem
Przebieg: 70000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 19 godz 43 min 20 s
|
![]()
Cześć
W razie czego, Bydgoska Agencja Mienia Wojskowego wyprzedaje 60csxy za 60zl. Niestety zdjęć ani dokładnego opisu na stronie nie ma.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy taki zaworek ma sens :) | 7Greg | Rama, zawieszenia, napęd | 26 | 08.06.2017 10:27 |
Różnice między Garmin 60csx a 60cs | werzaba | Hardware | 29 | 11.04.2013 10:34 |
Garmin 60Csx - pytanie o montaż | electro | Hardware | 3 | 20.11.2012 12:49 |
Garmin 60csx kontra 62s (i podobne) | rubin | Hardware | 26 | 29.09.2011 10:34 |