![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: DW/RP/BHA/WE
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 16 s
|
![]()
Zieloni mnie kontrolowali ostatnio w innym miejscu. Porównaliśmy nasze motorki (oni na KTM 400), pogadaliśmy o przewadze TKC nad ich Mitasami O7 Skończyło się na pouczeniu i wymianie numerów telefonów
![]()
![]() |
#12 |
|
![]()
Wolly, to wstępny plan na quikmaps:
http://www.quikmaps.com/show/109459
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 3 godz 18 min 12 s
|
![]()
dzięki , tak po cichu myślałem ze okolice Arłamowa bo to klasyka , trochę twierdzy po drodze planujesz ( VI fort jest po drodze ) i takie tam . Chłopaki też ludzie trochę maja przesrane jak muszą we dwóch na tym kacie przyginać ogólnie fajna trasa . Kalwaria -Arłamów była zrobiona CX ale to stare czasy (przed milenium i jak w Bieszczadach nie było płyt w brodach ) , powiem tak ciężko było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]() ![]() P.S. Buronin jeszcze ze dwa ekstrema i jak moto przeżyją to i Ty nabierzesz kondychy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Lubaczów
Motocykl: RD07A, XR 400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 9 godz 12 min 7 s
|
![]()
W dupę kopane !!!!!! Żeby nie zadzwonić i nie powiedzieć jakie macie plany . Przecież się wczoraj cały dzień tłukłem w okolicach Siunkowa / sorki / . I co ?
A na zlocik i tak przyjadę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]() ![]() Zapraszamy serdecznie P.S. Sam czy z Twoją drobiną(sugerowałbym Samemu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Brzozów
Motocykl: RD03
![]() Online: 17 godz 43 min 35 s
|
![]()
witam, dzięki Wiktor za zaproszenie, kurde trochę się obawiam, ale kusi mnie bardzo aby pojechać, mieszakm ok 80 km od Przemyśla(okolice Brzozowa), afryczkę mam od tygodnia, niewiem jak z moimi umiejętnościami w terenie, niejeżdziłem na motorach kilkanaście latek , kiedyś to mz-ki, jawy, no i jak widze wszyscy sprzęty dużo bardziej przystosowane do terenu, a druga sprawa to robota, jestem zawodowym kierowcą HDS-a w hurtowni budowlanej, no i szef napewno nieda mi wolej soboty(sezon), ale w niedziele to pewnie mógłbym przyjechać czy tak można
pozdrawiam Jarek(yarecky2000) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wiktor
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Brzozów
Motocykl: RD03
![]() Online: 17 godz 43 min 35 s
|
![]()
witam, no pewnie wybrałbym się w niedzielę, ale podpowiedz mi co mam zabrać ze sobą (nigdy niebyłem na zlocie), jaka trasa w niedzielę, o której wyjazd i skąd , kurde strasznie szybko to wszystko się dzieje, czuję że na dobre łyknąłem afrykańskiego bakcyla , pozdr. Jarek
p.s. w razie czego, to będę mógł liczyć na pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Rzeszuf
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 godz 19 min 7 s
|
![]()
Wiktor pamiętaj ,że ja się stawiam na szosówkach,ale co ja się tam będę martwił przecież wyciąganie przyjezdnych maszyn z błota leży w obowiązkach organizatora
![]() ![]()