|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.07.2020, 11:51 | #11 | |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
20.07.2020, 12:16 | #12 |
Zobaczymy jak będzie z pogodą w Sierpniu. Nowy TET w PL jest blisko
Nie powiem... kusi mnie to jak cholera tam pojechać w końcu - patrząc po zdjęciach to musiałbym zabrać trzy motocykle na raz GL na autobane, NC na winkle i DR na te piękne szutry. W takich chwilach zazdroszczę posiadaczom nowej Afryki. Serio.
20.07.2020, 12:47 | #13 |
Miasto: Warka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 6 dni 17 godz 16 min 53 s
|
To prawda 160 na przelocie utrzymasz, w winklach poszalejesz a i szutrowka polecisz jak jechałem z centralnej Pl to po 14 wyszedłem z pracy i doleciałem do granicy z Czeskami. Nocleg i na drugi dzien bylem juz w It
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
20.07.2020, 21:17 | #14 |
Zakonserwowany
|
Dziękuję za informacje, zaglądnąłem do turystycznej mapą regionu i większość dróg w oznaczeniu sr i sp jest tak pokręcona że od patrzenia kreci się w głowie. W zeszłym roku pojeździliśmy po Słowenii. W tym roku chce zacząć, tam gdzie skończyłem zeszłego lata i na zakończenie Stelvio.
Na przełomie sierpnia i września robię via del sale dryndą, zabieram również Tenerke to będzie okazja poszwendać się po paryjach. Teraz jedziemy asfaltowo.