|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.06.2021, 14:55 | #11 |
To chyba zbyt złagodziłem przekaz
|
|
30.06.2021, 14:14 | #12 |
Ja nieustająco polecam nocleg na Lake Skhodra Resort - można wynająć domek albo jurtę jak ktoś nie ma własnego namiotu https://www.lakeshkodraresort.com/
Byłem tam z 5 razy, ostatnio tydzień temu Akcja z leżakami to porachunki mafijne. Fragment plaży został wydzierżawiony przez lokalne władze dwóm rożnym firmom. Każdy leżak w sezonie to konkretny zysk więc poszło na noże (strzelby). IMO: nie ma co panikować, większe ryzyko to wypadek na drodze - mają coraz lepsze auta, coraz więcej asfaltów ale na ślepych zakrętach jeżdżą jakby sam Bóg dał im gwarancję nieśmiertelności.
02.07.2021, 21:26 | #13 |
Motocykl: czarna szczała
Online: 5 dni 7 godz 34 min 50 s
|
Nie wiem jak to teraz wygląda, ale 5 lat temu zacna miejscówka. Jak nie tutaj to może w samej shkodrze gdzieś pod dachem. Miasto nie jest nastawione na turystyke i można szybko wsiąknąć w tutejszy klimat. Myśle, że warto się rozejrzeć za nietypowymi miejscówkami. Bardzo mile wspominam to miasto pomimo że niewiele ma do zaproponowania dla turysty.
|