|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
19.05.2022, 21:47 | #11 |
Miasto: Pomorskie
Motocykl: CRF1000L
Online: 2 tygodni 5 dni 6 godz 40 min 9 s
|
Też bym gdzieś pojechał 😂
|
19.05.2022, 22:35 | #12 |
i ja Cały czas mam ochotę na wyspy estońskie, ale samemu... no najwyżej pojadę samemu
|
|
20.05.2022, 20:15 | #13 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 20 godz 35 min 42 s
|
Jak zwykle życie trzyma nas twardo za twarz i ciężko coś zaplanować. Przez krótką chwilę myślałem o podjechaniu do Libanu, nawet z pieczątką Izraela podobno jest to możliwe, ale trzeba przejechać przez Syrię, znaczy się jej kawałek. Nie wiem czy planowane 4tygodnie wystarczyłyby na taką zabawę. Bo myślałem o przejechaniu do końca D400. Może bez zbytniej ekstrawagancji trzeba po prostu skoncentrować się na jednym kraju. Przyznam że najprawdopodobniej jak się uda wyjechać to będzie to wyjazd na partyzanta,bez zbytniego planowania, z wiarą że serwis zrobiony 5000 temu wystarczy na taką jazdę. Nie mam czasu ani możliwości aby przygotować się jak do jakiejś dalekiej wyprawy, plan na tam dołem ,powrót górą bo powinno być cieplej a na górze cieplej w drodze do domu. Jeżeli pojadę to pewnie będę pytał co zobaczyć po drodze, a wiem że są fachowcy od Turcji na forum i mam nadzieję że będą w stanie coś doradzić.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|