![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 10 godz 54 min 55 s
|
![]()
Biorąc pod uwagę ilu mamy użytkowników, to sprawa już jest nagłośniona i prawdopodobnie kolejne osoby wpadną na ten pomysł.
Bardzo bym chciał zjechać polskie wybrzeże ale myślę, że nie jest to odpowiednie miejsce do off-u i bym się powstrzymał. Osoby postronne nie będą wiedziały, że masz pozwolenie i myślę, że nie będą zachwycone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
|
![]()
Ostrzegam przed plażami należącymi do Wolińskiego Parku Narodowego. Czepiają się nawet koni czy kajakarzy. Dodatkowo odcinek między Wisełką a Międzyzdrojami często jest nieprzejezdny. Obsuwa się tam najwyższy klif w Polsce, sporo głazów, powalone drzewa, czasem zalana plaża.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
![]() Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
![]() Cytat:
Reszta terenu aż pod sam falochron w Świnoujściu jest przejezdna, pomysł przedni ale ze chyba nie do zrealizowania za względu na polską zawiść i zazdrość. Najgorszy jest teren Wolińskiego Parku Narodowego, w ostatnim czasie bardzo intensywnie jest pilnowany. Walą mandaty bez mrugnięcia okiem.
![]() |
![]() |
#14 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
![]()
Giziu / Louis a ten od Międzyzdrojów do Świnki można tak sobie przejechać bez niczego po plaży?
![]() |
#15 | |
Miasto: Sopot / 3CITY
Motocykl: RD07
Przebieg: 25 000
![]() Online: 8 godz 5 min 28 s
|
![]() Cytat:
Powieszę dzwonek na błotniku. Powinien załatwić sprawę. ![]() Dziękuję wszystkim za cenne rady. Ekologów pragnę uspokoić. Wychowałem się w lesie i znam wartość natury. Chodzi tylko o czysty przejazd. Pozdro.
![]() Ostatnio edytowane przez Kruszyna : 12.05.2010 o 00:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
Kruszyna, czy aby to nie z Tobą spotkaliśmy się na ścianie wschodniej, ostatniego lata. My na północ, Wy na południe? Wizytówkę, Pan wziąłeś, i miałeś Pan fotki przesłać...no i normalnie w ryj
![]()
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 godz 41 min 4 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 3 godz 9 min 56 s
|
![]()
No to widzę, że zabrałeś się za wyprawę w końcu
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez CarlosRoca : 12.05.2010 o 14:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
majsterkowicz amator
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Galway/Wyrzysk
Motocykl: XR650r & XRV750
Przebieg: ~50kkm+
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 6 min 18 s
|
![]()
Kolego - moze najpierw do powitalni bys zawital a nie tak klniesz na forum?
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Lublin/Rzeszów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: wchuj
![]() Online: 2 dni 21 godz 33 min 8 s
|
![]()
Już rok temu wpadłem na podobny pomysł co Kruszyna ale myślałem o przejechaniu całej linii brzegowej gdzie tylko jest to możliwe, nawet na Helu którego jeszcze nie widziałem. Wziąć ze sobą jak najmniej bagażu by motocykl był jak najlżejszy, podróż zacząć od wschodniego krańca wybrzeża do zachodniego i w między czasie spać na plaży pod namiotem, max 3-4 motocykle. Bez wariowania, straszenia ludzi i zwierząt, niszczenia przyrody itp. Z tego co wyczytuje to nie będzie to taka prosta sprawa jak mi się wydawało ale trzeba osiągać w życiu zamierzone cele ;] Może uda mi się to zrealizować jeszcze w tym roku jak nie to w następne wakacje.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprzedaż w Honda Plaza | KML | Wszystko dla Afrykańczyka | 10 | 03.03.2012 11:18 |