|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.09.2010, 21:37 | #11 | |
Cytat:
trzymam kciuki za powodzenie tej szaleńczej wyprawy! matjas p.s. pełna zgodność co do jakości foty na tle PKiN. zajebongo.
05.09.2010, 11:17 | #12 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Najnowsze wieści trasy :
3 wrzesień 23.00 Elutka Dotarliśmy po 6godz lightowej jazdy do Katowic karton szedł jak przeciąg Kuba ustawicznie łapał mnie za kolano i tłumaczył się że to siła przyzwyczajenia ?! Pokochaliśmy naszą wyścigówkę wystarczyło tych parę chwil by poczuć się w niej jak w domu nocleg zapowiada się krótki cały akademik pełen Złombolowców śpiewających "jak się Tu bawicie ... " oj będzie wesoło 4 wrzesień 13:38 Elutka Po wesolym starcie w Katowicach i uzupelnieniu zapasu tytoniu do shishy zblizamy sie do Myslenic forumowe zlogi trzymaja sie razem predkosc dyktuje Karton Power przelotowa 75 MZ leca 90 serdecznie dziekujemy chlopakom z grupy Slask za doping w przyszlym roku musicie jechac z nami a tym czasem trzymajcie kciuki! Trzoda dzida! 5 wrzesień 01:20 w nocy Felek Mokrzy na wylot. Pijani w sztok. Weseli do granic możliwości zaliczyliśmy pierwsz etap. Debrecen. 5 wrzesień 08:20 Felek Leje. Zamienie etke na miejsce w zuku. Nigdzie nie jade. Chyba nas lubia. Dostalem sucha bluze lizaczka i foliowe ponczo. Chyba jednak pojade. Trzymajmy za nich kciuki
05.09.2010, 13:41 | #14 |
|
Kolejne gorące wieści :
Felek odpowiada na pytanie czy wziął goretexy Nam tylko takie analogowe. Przemokly. Rumunia jest slomko jedziemy prawie na koncu za nami tylko zuki ferdek i ostachy Elutka: Pokonalismy porannego OSa - udalo nam sie wyjechac z campingu o 10 i dzida! Po drodze trzoda - wjechalisny w pole slonecznikow i nasz Karton wyglada teraz jak kwiaciarnia chyba przerzucimy sie z 1/2syntetyka na slonecznikowy od wjazdu do RO mkniemy z predkoscia swiatla Kiub wyprzedza wszystko co tu jezdzi przestalo padac wiec nastroje co raz lepsze mimo ze chwilowo bez alko pozdrawiamy z Oradei przed nami Transfogarska hmm a moze Urdele?
05.09.2010, 16:10 | #16 |
|
Najnowszy nius od Felka:
Urwal sie beben hamulcowy a dzwignia zawinela wokol osi. Reanimujemy. Co nie zabija - wzmacnia. Zajecbiscie ze nie pada
05.09.2010, 16:30 | #18 |
|
Myślę że urwało się uchwyt bębna do wahacza i go obróciło ...
05.09.2010, 16:53 | #19 |
Miasto: Gdynia teraz
Motocykl: kryzys.
Przebieg: 48 lat
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 2 tygodni 8 godz 55 min 8 s
|
a to jeśli nie pocharatało bebechów i elementów zewnętrznych to zrobią..... czyżby jakieś ostre hamowanko na przełęczach?
|
05.09.2010, 23:03 | #20 |
|
Godz 19.50 Felek
Walczymy.jeszcze ze dwie godziny.jade bez hamulca. Na szczescie to nie bmw. Drugi jeszcze dziala. Urwalo mi kufer chyba odpuscimy urdele.