![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
Przyjrzyj się ciuchom Adrenaline Z inter motors. Nie jest to top półka, ale jak za tą cenę naprawdę spoko ( moim zdaniem ) nawet posiadają suwaki YKK. W zeszłym sezonie sprzedałem sporo tych ciuchów i miałem zero reklamacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: DRZ
![]() Online: 4 tygodni 20 godz 52 min 39 s
|
![]()
tak gwoli przypomnienia : gore-tex działa na zasadzie gradientu temperatur i z założenia kupowanie go na lato jest kupowaniem tylko marki/metki .
Dobra membrana to membrana nieprzemakalna i wypinana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ekhm. Był wieczór, ciemno ten tego. Zły na nikogo nie jestem, nie mam zamiaru się z NIKIM kłócić ani robić sobie wrogów. Ale tematów o ubraniach jest milion i w każdym każdy swoje ubranko reklamuje. Nowy temat nie załatwi sprawy (wg mnie tylko).
Niech nadejdzie już wiosna, -24 mnie nie satysfakcjonuje. Co do tematu, to wrzucę swoje 3 grosze. Pod Gliwicami jest taka Pani co sprzedaje PIĘKNE i kompletne używki. Ja zanabyłem komplecik taki ło za 700 zł. Tylko, że mam niebieskie zamiast pomarańczowego. Szerokości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Tarnów
Motocykl: RD07a, ATAS 1100
Przebieg: sporo
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 15 godz 46 min 25 s
|
![]()
Jak się sprawuję ta kurtka ? Jaki rozmiar (kurtki oczywiście) kupowałeś ? Wybieram sie do niej w ten weekend - może coś uda sie kupić. Na fc-moto.de jest trochę drożej, ale mam problem z dobraniem rozmiarówki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ależ proszę. Kilka razy to się pojawiło na forum. Bez echa
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...3&postcount=21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]()
Dziękuję.
Widzisz. Czyli jednak czasem warto otworzyć świeży wątek ![]() Normalnie bym tego nie znalazł. Byle do wiosny.
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Tarnów
Motocykl: RD07a, ATAS 1100
Przebieg: sporo
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 15 godz 46 min 25 s
|
![]()
namiary to do tej Pani posiadam i numer jest nieaktualny - kilkanascie razy próbowałem - aktualny numer to 692536401 - bardziej chodzi mi o Twoją opinię nt tej kurtki oraz jak się ma wymiarówka Revita do Twoich Wymiarów (jeśli to nie tajemnica oczywiście)
Ostatnio edytowane przez king3 : 26.02.2011 o 21:33 Powód: zmiana nr telefonu, stary jednak jest aktualny |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Na enduro to nie widzę sensu membrany. W każdej bedzie za gorąco - chyba ze rozmawiamy o turystyce - to zmienia postać rzeczy.
Na moj podpis nie patrz bo sie nie zmiescisz w tej kasie nigdy. Proponuje typowy przewiewny ciuch enduro i na to z demobilu jakis kondon. Oszczedzasz na wlasnym bezpieczenstwie bo w tej cenie nie masz zbroi, ochraniaczy dobrego kasku czy butów. Wiec rozważ to na powaznie.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 42 min 48 s
|
![]()
Cześć MCGREGOR.
Tak jak chłopaki piszą, kup sobie dobry nowy kask i buciory, a resztę może na początek z używek. Napisz jakiej jesteś postury (patyczak,king size czy też bigbalabum ![]() Więc dawaj info jakim jesteś dużym chłopcem i coś tam w całej Polsce się znajdzie dla Ciebie. Pozdrófko ![]() ps Jak sobie przypomnę jak kiedyś tam, lata temu wstecz, gdy zaczynałem przygodę z moto-enduro i moto na poważnie w ogóle, w jakich ciuchach a właściwie szmatach jeździłem nie mających nic wspólnego z motocyklizmem tylko zwykłych warstwach "na cebulę" ![]() Ale nigdy nie zapomnę tego uczucia gdy jechałem kupić pierwsze MOTO, swoją Super Tereskę 750 (YAMYCHA =motocykl dla SUPER PENERA) do Płocka z kumplem na jego Afri03 jako pasażer a wracałem już na moto. Jedna z największych radości życia! Niezapomniane!! Cudowne, mistyczne uczucie!!! Pamiętam, jak jechałem pierwsze kilometry i jak nie mogłem się powstrzymać, żeby się nie śmiać tylko skupić na jeździe. !!!!!GDYBY NIE USZY, TO ŚMIAŁBYM SIĘ NAOKOŁO GŁOWY ![]() Ależ się rozmarzyłem teraz. Wszystkim "Nowym", co kupili właśnie swoje pierwsze moto w życiu, życzę 100000000000000 km bezpiecznego ![]() No i nie znikającego uśmiechu na gębie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |