![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
łorsoł
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Suchy Dwor
Motocykl: T7
Przebieg: Za mały
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 48 min 32 s
|
![]()
Grupy Trzymajace Wladze, Starszyzny, zamkniete Gangi, skladki i Sloneczka, swiety Krzyz... znaczy Logo rzec chcialem
![]() ![]() jak zapisalem sie na koszulke z watku wojtekm72 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9467) - zaraz otrzymalem PW od glownego 'gadzeciarza koszulkowego forum' z pytaniem po jaki ch..j chce nowa koszulke, skoro sa jeszcze stare w tzw 'forumowym sklepiku' ![]() obled, boruta, smiech i degregolada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Drogi Czosnku, pozwalam sobie nie zwracać się do Ciebie w formie "
![]() Gdybyś w swej łaskawości raczył osobiście lub poprzez inne medium odpowiedzieć -rzeczowo skomentować mój pierwszy post ewentualnie odezwać się już po poście Puszka, który pierwotny temat zawiesił, z mojej strony słowa komentarza by nie było. I żeby była pełna jasność: - nie płacę od jakiegoś czasu składek więc mam tu ch... do gadania, - zabieram głos sporadycznie bo skoro nie płacę to się i nie odzywam, - nigdy do chwili obecnej nie krytykowałem Waszych /czytaj GTW/ decyzji czy inicjatyw, - pisząc posty starałem się do nikogo personalnie nie odnosić i nie obrażać, - nie jestem dzieckiem więc nie będę zabierał zabawek i wypierd... z tej piaskownicy, - każdy ma swoje DNO, którego osiagnięcie nie zawsze jednak musi być ostateczną miarą porażki - w końcu DNO ma to do siebie, że można się od niego odbić. Najgorszy przypadek to taki, w którym po osiągnięciu DNA ktoś się okopuje i umacnia swoją pozycję. Również POZDRAWIAM Ps. Mimo wszystko cieszę się, że temat doczekał się /jakiej by tam nie było/ odpowiedzi. Czytając post Mirka mam jednak nadal nieodparte wrażenie, że ktoś tu kręci - skoro temat bluz z logiem "jakiś czas temu" został załatwiony /tak napisał Czosnek/ to albo mówimy o dwóch różnych wątkach albo mamy inną definicję pojęcia "jakiś czas temu". Dla mnie "jakiś czas temu" w odniesieniu do tej polemiki oznacza na tyle dawno, iż temat wogóle nie powinien być podejmowany czyli powiedzmy tydzień-dwa po zawieszenie tematu przez Puszka zaś dla Ciebie Czosnku tydzień-dwa po poście Mirka - cóż każdy ma prawo do definiowania pojęć po swojemu. Albo Ja czegoś nie wiem i się wygłupiłem albo ktoś usiłuje ze mnie zrobić oszołoma i wariata. Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 28.06.2011 o 13:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Wiem że jestem świeżak i pewnie nie powinienem się odzywać. Ale przeczytałem wątek i trochę jestem zaskoczony tym co się dzieje w temacie. Jestem jakiś czas na forum Trampkowym i tego typu problemów nie zaobserwowałem...tam logo jest chyba ogólnodostępne i każdy kto chce może je wykorzystać jak ma ciekawy pomysł.
Dla mnie wartość forum stanowią ludzie, wiedza i pasja jaką się dzielą... że ktoś wpadł na pomysł na jakąś ciekawą koszuklę z logo forum - a są ludzie którzy chcą to kupić - co w tym złego że sprzeda ![]() ![]() Jest jeden wyjątek - gadżety np. poświęcone pamięci ś.p. IZI-ego. Tu akurat dla mnie bardzo istotne jest na co idą pieniądze - nikt nie powinien na tym zarabiać. Nigdy człowieka nie poznałem, ale szacunek i respekt mam dla niego ogromny, tym bardziej cieszy wsparcie jakie to forum zapewnia jego najbliższym. LUDZIE są ważni a nie logo, koszulki, naszywki i inne pierdoły... Takie moje zdanie i mam do niego prawo, choć może pisać nie powieniem ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 2 min 43 s
|
![]()
Pawle. Moja odpowiedź jest moją prywatną czosnkową reakcją na ton Twoich wypowiedzi w tym wątku, który jak chyba przyznasz jest delikatnie mówiąc chamski i przynajmniej ja w takim tonie nie mam zwyczaju z nikim rozmawiać.
Nie traktuj tego jako odpowiedzi GTW! W kwestii konkretów wykorzystania logo i produkcji bluz nie czuję się na tyle kompetentną osobą w temacie aby sprawę wyjaśniać w imieniu GTW. Z mojej prywatnej strony to tyle w temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Post poniżej, pomieszałem edycje - przepraszam.
Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 28.06.2011 o 15:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Czosnku "jak chyba przyznasz" nawet moje chamskie posty nie przyniosły rezultatu gdyż NIKT nie czuł się odpowiedzialny-uprawniony do udzielenia odpowiedzi i zajęcia stanowiska. To, że w postach użyłem kilku "wykrzykników" miało na celu sprowokowanie reakcji osób, które za bluzowy temat były/są odpowiedzialne. Jeśli prześledzisz wątek to pewnie dostrzeżesz jakież wielkie zainteresowanie GTW wzbudziły zarówno dystyngowane posty moich poprzedników, moje chamskie kilka słów jak i merytoryczne pytanie Mirka dot. całej procedury uzyskiwania czyjejkolwiek zgody, lub nie, na wykorzystanie logo, tudzież innych forumowych gadżetów. Chyba ostatnią rzeczą, o jaką można mnie podejrzewać jest działanie na szkodę forum.
Czosnku !! po pierwsze primo: pytanie nie było skierowane do Ciebie, po drugie primo: patrząc na pierwsze primo to nie Ja tylko Ty podjąłeś ze mną dialog /mój post w temacie był skierowany do osób które „czują się w temacie logo kompetentne”/, po trzecie primo: widząc jak bardzo naruszyłem formułę i poziom dyskusji /o przepraszam monologu, w końcu nikt z wywołanych tematu nie podjął/ zgorszonych gorąco przepraszam - bez sarkazmu !! jeśli faktycznie ktoś poczuł się urażony PRZEPRASZAM. Ps. Czosnku ABSOLUTNIE moja wycieczka nie były skierowany do Ciebie - sam siebie "spersonifikowałeś" podejmując dyskurs za co mimo wszystko SZACUN - zrobiłeś to jako jedyny. Dość jasno już w pierwszym poście napisałem, że za pracę na rzecz forum WSZYSCY zaangażowani zasługują na UZNANIE i WDZIĘCZNOŚĆ ![]() ![]() ![]() Twojej odpowiedzi oczywiście nie traktuję jako stanowiska GTW, które mam nadzieję w końcu poznać. Zrobiłem "Edit" bo dostrzegłem odpowiedź Puszka - skoro piszesz, że załatwione to faktycznie temat umarł i nieżyje, część swojego postu wyciąłem jako nieaktualną a resztę pozwoliłem sobie ad vocem Czosnkowi zostawić. POZDRAWIAM bez personalnej urazy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
![]() |
![]()
Panowie , temat w ten czy inny sposób został zakończony myślę że nie ma sensu go kontynuować a nawet pokusiłbym się o jego zlikwidowanie bo i w jakim celu miałby dalej istnieć.
Wnioski zostały wyciągniete.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Moje odczucia w temacie DUNLOP 952 do dużego ĘDURO | MOTOMYSZA | Hamulce, kola, opony | 2 | 08.10.2013 20:28 |