![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]()
hmm to dziwne bo z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak masz zdostac to dostaniesz, jak masz nie dostac to spierdalasz lub negocjujesz,a jak jestes wstanie nie dostac to obijasz lub odchodzisz. W sumie killku dobrych kumpli poznalem wlasnie w takich podbramkowych sytuacjach, na poczatku bedac po przeciwnych stronach...
A gaz to na psy chyba i inne czworonogi, ja to jakis taki mam gwizdek 160 db sie naciska i uszy odpadaja.
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kielce/Wawa
Motocykl: RD04
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 18 godz 17 min 27 s
|
![]()
No właśnie chodzi o sytuacje 'masz dostać to dostaniesz'.. widzisz/czujesz, że coś się szykuje to masz już w kieszeni w łapie, kwestia użycia to ułamek sekundy.. jak dostajesz w ryja to jest trochę za późno, ale generalnie mam tak, że wiem jak coś się będzie działo i jestem zawczasu przygotowany - lepiej mieć, niż nie mieć
![]() W kieszeni, z przećwiczonym wyjmowaniem, nie na dnie plecaka/torebki..
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kosowo - problemy na granicy | Poncki | Przygotowania do wyjazdów | 50 | 20.08.2019 09:55 |
Ukraina z niezarej. motocyklem - przekraczanie granicy | JarekAT | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 27.05.2013 17:07 |
przekraczanie granicy na motocyklu | mckrzysiek | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 27.07.2008 20:32 |