|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Klembów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 9 godz 7 min 35 s
|
![]()
Od lat na wszelakie otarcia i pieczenia stosuję zwykłą mąkę ziemniaczaną. Naprawdę sprawdza się rewelacyjnie. Latem wszędzie ze mną jeździ. Chociaż czasem jest obawa, że celnik może ją potraktować jako biały proszek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 18 godz 13 min 8 s
|
![]()
większość opowieści z wyjazdów to zachwyty nad okolicznościami przyrody oraz wspaniałości przygody, a tu Panie lipa, czytam i się zastanawiam czy dojedziecie bezpiecznie do domów
![]() W innych wątkach ślinie się na samą myśl o wyjeździe ale jak czytam ten wątek, to sorry ale chyba nie moje rejony i temperatury, +45 stopni ![]() dupa odparzona na samą myśl hehe Pięknie się czyta, zaglądam codziennie czy jest coś nowego w temacie ![]() takie prawdziwe 'hej przygodo' ![]() sam nie wiem czy zazdrościć czy współczuć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jedyne co mi się nie podoba, to czytelność ekranu. Kiedy nie ma słońca, czytelność jest dobra, ale w słońcu - słabiutko, trzeba ustawiać bokami żeby coś widzieć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Krosno
Motocykl: xl700
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 17 godz 31 min 41 s
|
![]()
Nawiązując do odparzania dupy, aby nie nastąpiło najlepsza jest skóra z barana. Sprawdzone w temperaturach 40 plus. (Albania, Turcja)... i koniecznie mokre ubrania. Najlepiej w całości...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: Trampek
![]() Online: 12 godz 52 min 22 s
|
![]()
Z tego co kojarzę to Henry takiego barana ma, tylko chyba tym razem go nie zabrał :grin:
Tapnięte z Huawei P7
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Barana mam, ale przecież mieliśmy jechać w Audi z klimą pod sam Pamir
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 4 godz 40 min 7 s
|
![]()
Panowie Henry i Max, przeczytałem całość w dwie godziny. Byłem 11 razy po 6 tygodni w Mongolii, z czego prawie za każdym razem spędzałem 3-4 tyg. na koniu. Przeżywałem - wierzcie mi - wiele przygód, czasem bywało nie do końca miło, czy komfortowo, można by opwiadać bardzo długo, całymi dniami, lecz...Wasza podróż powaliła mnie na kolana - naprawdę wielki szacun!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Dzięki kolego
![]() Ale sam wiesz jak to jest. "Takich" przygód się nie planuje, one się dzieją i ty musisz je tylko przeżyć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pamir 2016 czyli Afra,Viadro i Tenerka jadą do "stanów" | Emek | Trochę dalej | 175 | 04.09.2017 14:28 |
Proszę Pana jak Pan szuka uniwersalnej opony to ja polecam Heidenau... Dziurawy asfalt i troche szuterku. Czyli jak w sierpniu 2016 byłem na Ukrainie | Pils | Trochę dalej | 9 | 15.10.2016 23:02 |
Baby na motóry 2016, czyli V zlot czarownic | zaczekaj | Lejdis | 98 | 21.07.2016 12:30 |
Azja środkowa, Pamir 2016 | Emek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 29 | 18.04.2016 21:27 |