|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.07.2010, 20:29 | #191 | |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 6 min 33 s
|
Cytat:
|
|
09.07.2010, 09:23 | #192 |
El Mariachi
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
Drodzy Koledzy i Lejdisy.
Chciałbym poinformować o wydruku map dla was w formie która jest dostępna w postach 1 i 180 na formacie A4. Jeżeli to dla was jest nie wstarczające dostaniecie tak jak obiecaliśmy ślad GPS-garminowski. Bardzo proszę nie zmuszać mnie dozakupienia map w ilości 60 szt , mam nadzieję, że wystarczy wam taka poglądówka jak na ww obrazyku. Pozdrawiam Maciek
09.07.2010, 16:25 | #193 |
|
No dobra, chłopaki.
Mam kupować kostki, czy wystarczą mi Conti Escape? Dodam, że ze mnie terenowiec, jak z koziej d... trąbka... Zdjęcia fajne P.S. Opony muszę kupić nowe, więc czeka mnie wybór...
09.07.2010, 16:46 | #194 | |
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 6 min 33 s
|
Cytat:
|
|
09.07.2010, 18:44 | #195 |
Miasto: DW/RP/BHA/WE
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 12 min 6 s
|
Napisał BLOB
Drodzy Koledzy i Lejdisy. Chciałbym poinformować o wydruku map dla was w formie która jest dostępna w postach 1 i 180 na formacie A4. Jeżeli to dla was jest nie wstarczające dostaniecie tak jak obiecaliśmy ślad GPS-garminowski. Bardzo proszę nie zmuszać mnie dozakupienia map w ilości 60 szt , mam nadzieję, że wystarczy wam taka poglądówka jak na ww obrazyku. Pozdrawiam Maciek Ja jednak bardzo chciałbym jedną mapke. I jak można, to jeszcze jedną dla ciotki w Stanach i jedną dla pani Stasi z mięsnego w Tyrawie
"Jak sobie pościelesz ...to mnie zawołaj!" Ostatnio edytowane przez borunin : 09.07.2010 o 18:51 |
09.07.2010, 20:31 | #196 |
El Mariachi
|
MaRP ja jadę na E07 i jakoś się nie boję a mam dostęp do metzeleróf i nie zmieniam.
Dasz radę a jak nie to Cię poprowadzi lud biesiadny. Wolly dzięki chba się za bardzo spinam . Borunin odpieprz sie co Wiesz jak mi płacą i że wszystko kosztuje
12.07.2010, 16:45 | #197 |
El Mariachi
|
Witka
Dzięki uprzejmości Macieja i Łukasza aka Twarde Zadki RingRoad mamy ślad do naszego szutrowania w wersji elektric. W dniu dzisiejszym forumowy kolega cheniek przygotował to w wersji dla AutoMapa i IGO8. Wszystko to dla was do pobrania z 1 postu. Jeszcze raz wam dziękuję Koledzy Łukasz, Maciek, Cheniek, i podrawiam.
13.07.2010, 01:32 | #199 |
Miasto: Warszawa - Wawer
Online: 12 godz 46 min 22 s
|
Panie i Panowie, bardzo ładne filmiki, które oddają częściowo charakter trasy, którą dla Was wytyczyliśmy. Częściowo, ponieważ dodaliśmy trochę wąskich asfaltów i trochę cięższej "przeprawy". Znacie specyfikę Bieszczad - trzy godziny deszczu i trasa robi się prawie nieprzejezdna... Dlatego też staraliśmy się zrobić trasę, która każdemu da trochę zabawy. Tyczeniem bawiliśmy się od 6.00 rano do 19.30 wieczorem... od 10.00 zaczął padać deszcz, trasa zaczęła przypominać bajoro, TKC przestały się oczyszczać, było grubo... Żeby było bardziej hardcorowo - całą trasę jechaliśmy we dwóch na jednej AT - stąd nazwaliśmy ten rajd "Rajdem obitej kości ogonowej" albo jak kto woli "Rajd Obitych Zadków RingRoad". Za "karę" za te nasze obite tyłki (jednak skłaniam się do "ulepszenia" kanapy) będziecie musieli się zapoznać z reklamówkami firmy Yamaha! Jako RINGROAD.PL jesteśmy dealerami Yamahy i uznaliśmy, że taka kara będzie odpowiednia dla Hondziarzy! Oczywiście zabieramy naszą AT i jedziemy razem z Wami! Mam nadzieję, że nie będzie zbyt sucho, bo będzie za łatwo. Mam nadzieję, że nie będzie za mokro - bo spóźnimy się na wieczorną biesiadę...
Spostrzeżenia z trasy - rewelacyjne szutry, świetne asfalty na Słowacji (Afri dużo lepiej kładzie się w zakręt przy dwóch osobach w siodle!), "zaginione" wsie, trochę błota, trawa po kierownicę, piękne widoki z grań i przełęczy, małe kałuże okazywały się głębokie, drewniane mostki są bardzo śliskie a drewniane cerkwie przepiękne, wezbrana woda ściąga moto nawet przy dociążeniu i spokojnej jeździe, pod sklepem można podyskutować o polityce... i na koniec najważniejsze - można się wyjeździć! To tyle od Łukasza i Maćka "RINGROAD.PL" Do zobaczenia w Tyrawie! Maciek "Śmigło" P.S. jeszcze jedną "karą" za nasze obolałe kości mogłaby być przymusowa przejażdżka na nowej Tenerze, ale mam świadomość, że wtedy pewnie byście nas zlinczowali.... OK! Pomysł ODPADA!!! |
13.07.2010, 01:58 | #200 |
Miasto: Inowrocław
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 9 min 5 s
|
Taką kare moge ewentualnie odbyć i przejechać się tą nową tenerką ;p Trzeba w końcu być wyrozumiałym A czytając powyższy komentarz zastanawiam się czy bez kostek mam po co w ogóle tam jechać
|
|
|