|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 38 min 21 s
|
![]()
Pioter, gratulacje! Świetny wybór.
Bardzo mi się ta Huska zawsze podobała i czasami żałuję, że jej nie kupiłem. Może nawet bym się obszedł tylko jednym moto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Nie ma czegoś takiego jak jedno moto
![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Bardzo blisko mi do twojego stanu umysłu
![]() ![]() IMG_5456.jpg Ostatnio edytowane przez zylek : 11.07.2023 o 12:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 52 min 7 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Sugeruje więcej pokory. Nawet w pozornie nudnej okolicy można się wpier..lic że hej. Dzisiaj np kumpel kładł kreskę w wysokiej nawłoci. Widziałem tylko jego kask. Nagle znikną. Wylądował w zarośniętym a głębokim na jakieś 2,5 m rowie melioracyjnym. Na szczęście dość wolno kroił więc motocykl go nie nakrył. Godzinę we dwóch wyrywaliśmy z bagna po jajka i wytaszczlismy LC4ke po niemal pionowej skarpie. W takich i podobnych sytuacjach sam nie poradzisz, nawet na zarabistym motorku.
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: prawie Kielce
Przebieg: znośny
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 9 godz 10 min 37 s
|
![]()
Dzieki sudden. Jak cos to 2 sztuki w troche nizszych cenach jeszcze byly w elblagu i lodzi. Za 49700, w myslenicach mniej jak 53 nie chcieli zejsc (cena w katalogu niby 56). Moze jak zostanie cos na wyprz to jeszcze lepiej bedzie. A co do ilosci moto - u mnie zawsze jeden i jakos daje rade
![]() o w lodzi demowka jest za 47900 - 14km. https://www.otomoto.pl/motocykle-i-q...l#gallery-open
The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance. Ostatnio edytowane przez diego : 07.07.2023 o 01:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: wlkp
Motocykl: RD03
![]() Online: 3 godz 49 min 50 s
|
![]()
Dzień dobry,
poszukuję właściciela 701 enduro z okolic Poznania-Swarzędza. Chciałbym popytać, pomacać, pogadać, bo przymierzam się do zmiany. będę wdzięczny. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Pisałem kiedyś - 90kg betą jebnalem się na wywalonego wielkiego buka.
Zaplątałem się w gałęzie tak ze nie było opcji wyjść i wstać i lało się na mnie paliwo bo dopiero co zatankowałem. Żeby wstać musiałem wykręcić sobie nogę tak ze po prostu płakałem z bólu. Gdyby ta wacha zaczęła się palić - nie chce myśleć.
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 52 min 7 s
|
![]()
Macie rację, napisałem o tej uniwersalności z własnej perspektywy - ja, szczególnie jak jadę sam to raczej wyłącznie po znanych trackach. Nie spodziewam się tam hardcore-u, choć oczywiście ulewne deszcze potrafią znacznie zmienić warunki. Natomiast do takiej jazdy jak moja 701 jest niezwykle uniwersalna. Robię kilkaset km czymś a’la TET i potem tego samego dnia mogę jeszcze na kołach wrócić asfaltem do domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
A siedzenie nie przeszkadza w takim nawijaniu km...?
|
![]() |
![]() |