![]() |
#201 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 3 godz 39 min 46 s
|
![]()
W fabrycznym są dwie - ja miałem 2 białe i oddając do naprawy gwarancyjnej oddałem nawigację z jednym białym aku. Drugi biały został w domu.
Zwrotnie dostałem nową nawigację z jednym czarnym aku :-) Co do propozycji pożyczenia - chętnie skorzystam jako kolejny etap testowania co źle działa :-) (na razie chcę popatrzeć jak się będzie zachowywać nawi na tym białym akumulatorze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 28 min 14 s
|
![]()
Witam.
Zakupilem nowy zestaw LFB 35 at,, chodzi mi o stacje dokujaca do motocykla. Obecnie jest tylko ona,, czy trzeba cos wylamac,,albo jak usunac stacje dokujaca zeby zrobic opcje samochodowa,, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Słupno
Motocykl: DR 800
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 18 min 48 s
|
![]() Cytat:
Któryś z przedmówców napisał, że podłączone navi jest po przekaźniku. Lepiej prosto z aku z dodatkowym "pstryczkiem" co by bez urządzenia piny pod napięciem nie były ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 12 min 48 s
|
![]()
Powitalnia jest tutaj: http://africatwin.com.pl/showthread....alnia&page=358 i dobrym obyczajem jest tam wejść i powiedzieć "dzień dobry"
Co do pytania - to nie bardzo rozumiem o co chodzi ci z tym wyłamywaniem. W nowym komplecie są dwa niezależne uchwyty - stacje dokujące ![]() - Jeden montowany na stałe do moto, z własnym zasilaniem. - Drugi samochodowy, z przyssawką do szyby + ładowarka z gniazda zapalniczki. Czy ta odpowiedź jest satysfakcjonująca? ![]()
![]() |
#207 | |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 3 godz 39 min 46 s
|
![]() Cytat:
Dzisiaj będę próbował jeszcze z tą mapą co jest w ramach nawigacji - jeśli problem będzie identyczny to niestety sprzęt ponownie trafi do serwisu :-( Ostatnio edytowane przez rpp : 16.05.2012 o 15:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
|
![]() Cytat:
Bardzo przepraszam, że się nie przedstawiłem. Obiecuje, że to naprawię. Nie chce Wam zajmować czasu ani miejsca na forum AT i wpadłem tutaj tylko z jednym pytaniem. Otóż mówiąc dalej, to ja w z zestawie mam tylko jedną stację dokującą (jeden daszek) uchwyty są dwa, jeden do szyby drugi do kierownicy motocykla. I raczej wydaje mi się że albo do tego daszka przykręcam uchwyt motocyklowy albo samochodowy tak? czy powinny być dwa odrębne daszki? Bo uchwyt samochodowy można połączyć z ta stacją dokującą tylko, że kabel zasilania motocyklowego przeszkadza. Ja się kierowałem tym, że można usunąć ten element gdzie jest kabel zasilania motocyklowego i wtedy można przykręcić mocowanie samochodowe. Podsumowując - mam tylko jeden daszek - stacje dokującą ![]() dzięki i przepraszam jeśli kogoś uraziłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 4 dni 4 godz 56 min 57 s
|
![]()
Z tego co widze to różnie to bywa z tym Larkiem ja miałem dwa daszki a maher jeden. Co do tych "pleców", stacji dokującej czy pinów (jak zwal tak zwal) to teoretycznie da się wypiąć z uchwytu. mnie przy glebie połamał się uchwyt i te plecy (piny) przelożyłem do drugiego uchwytu. Jednakże jeśli uchwyt (daszek) jest cały nie widze mozliwości przełożenia w/w elementu bez połamania uchwytu (daszka).
Mam nadzieję, ze o to Ci chodzilo YoshCo. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 12 min 48 s
|
![]()
YoshCo, nikogo nie uraziłeś i jesteś tu mile widziany. Tylko pytając można uzyskać odpowiedź.
Ja swoją nawi kupiłem rok remu i mam dwa "daszki". Nic nie muszę zmieniać i kombinować. Sprawdź w instrukcji co powinno być w zestawie. Albo masz niekompletną, (co obstawiam), albo jakiś nowy zubożony model. Może odezwie Rambo. On ma nowe modele w sprzedaży.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mocowanie Lark 35AT | ATomek | Zastosowanie praktyczne | 9 | 28.10.2013 19:04 |