![]() |
#211 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 1 min 36 s
|
![]()
Bardzo bardzo bardzo dziękujemy że byliście .
Dla WAS warto robić. Ciał do następnego |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
![]() |
![]()
Siedzę od kilku minut nad klawiaturą i zupełnie nie mam pojęcia co mam napisać.
Fajnie Was było znowu zobaczyć, jeszcze trochę czasu upłynie zanim dojdę do siebie ![]() ![]() ![]() Bardzo cieszy mnie fakt że chce Wam się do nas przyjeżdżać. ![]() Dziękuje wszystkim za tak liczny przyjazd i za pomoc w organizacji, za prowadzenie tras off i on, za udział w konkursach, sponsorom za ufundowanie nagród i za wiele wiele innych zajebistych chwil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Dzieki ,że Wam się chciało.Ledwo zipie.
![]() |
#214 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: X-challange, CRF1000l
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 19 godz 18 min 33 s
|
![]()
Wielkie dzieki za organizacje i wszystkim za przednią zabawę. Miło było was zobaczyć po długiej przerwie :-) Pozdrosy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Panowie organizatorzy dzięki .
![]() |
#216 |
![]() |
![]()
Dzięki organizatorom i uczestnikom. Fajnie było Was zobaczyć i poznać (nie wszystkich się udało).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Motocykl: nie mam
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 39 min 49 s
|
![]()
Witam.
Na początek okazuje się, że dostałem pokój z jakimiś babami. Chłopaki mnie pocieszają, że to chyba lepiej niż gorzej i należy się cieszyć. No więc starałem się przygotować do tego pierwszego razu. Na to Wojtek polał na odstresowanie, potem drugi, trzeci.... raz. Oczywiście w recepcji przydział na jedną i drugą nogę też przyjąłem. I ...... ku....a pomyliłem pokoje i spałem w innym. Toteż przepraszam wszystkie lejdiski, które zapraszałem dodatkowo, a które przyszły i mnie nie zastały - sorry, ale spałem w miejscu gdzie było pieruńsko zimno z samego rana a nakryć to się mogłem - igliwiem. Wówczas się do tego nie przyznałem, bo jeszcze cały dzień imprezy byl. Ale teraz mogę to głośno powiedzieć - przepraszam - nie trafiłem. Doszedłem do swego pokoju dopiero rano, gdy wszyscy poszli na śniadanie. Dziękować wszystkim za dobrą zabawę. W sobotę starałem się już chodzić trzeźwy ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 6 dni 20 godz 1 min 29 s
|
![]()
Fajnie było was znów zobaczyć. Wielkie dzięki!
Ps. I tak uważam, że alkomat kłamał ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Z całego serducha dziękuję wszystkim za gromkie sto lat i jedną z lepszych imprez urodzinowych, na jakich miałam okazję być
![]() ![]() Stopa i Sołtys, Wam to się kłaniam w pas ![]() Niech żyje Biała! Stooo lat, stooo lat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD 07a i orange, ale biały-250 EGS
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 13 s
|
![]()
Dziękuję i ja za upijne....yyy...upojne chwile w Waszym towarzystwie. Chciałem się ponudzić i wyluzować - ale nudzić się nie było sposób, za to wyluzowany jestem jak jasna cholera
![]() Pozdrawiam i do następnego ![]() |
![]() |
![]() |