![]() |
#211 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
hehe - no właśnie w weekend już się umówiłem
![]() ![]() Takie fotkie na szybko Ostatnio edytowane przez mirkoslawski : 07.10.2016 o 20:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Motocykl: XChallange
![]() Online: 6 dni 2 godz 25 min 10 s
|
![]()
Cezarus, dzięki za odpowiedź, ale ja mam wersję bez ABSu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
|
![]()
Ofca, ja takiej wtyczki nie mam w ogóle...tyle, że u mnie jest minimum elektryki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]()
Ukrainie jeszcze nie dziekujemy, ciagle jezdzimy
![]() Niski błotnik przedni nie utrudniał czorania po błocie i krzakach, śniegu i wysokiej trawie. Dzieki moto był kilka razy mniej ujebany i chłodnica mniej zaklejona niż drugi xch z oem blotnikem. Do tego rox podwyższenia robią świetna robotę. Po naprziennej jazdzoe bergi fe390 i xch stwierdzam że moj tylni ohlins jest ok ale przod wymaga interwencji...
Plany i marzenia to pozwala twardo stapac w rzeczywistosci.... chyba!!!!!! Ostatnio edytowane przez Boski-Kolasek : 12.10.2016 o 23:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
|
![]()
Panowie - mam zagwozdkę i prośbę do Was jednocześnie...
Ostatnio zakładałem nowy wydech...i niby nic ale po założeniu parę razy odpaliłem, parę kółek wokół domu (dosłownie) i niby wszystko grało ale po ostatniej wycieczce a właściwie na niej miało miejsce to...qwa - przy odpalaniu jak nie pierd...nie w wydech! no qwa - takiego strzału to nie słyszałem ![]() No i w związku z tym mam prośbę: Czy możecie mi powiedzieć (a najlepiej wstawić zdjęcie), czym qwa odkręcacie świece? Bo z rurkowego musiałem "boszem" uciąć tak długości 3 cm i odkręcać na zasadzie "pukania" ![]() ![]() ![]() ![]() Po wymianie świecy (tamta niby kolor ok, nie była mokra, bez nagaru) strzelanie zaniknęło (zrobiłem na próbę jakieś 100 km), chodzi równo i wszystko gra...tyle, że zapala "nie od strzała", tzn. z raz musi rozrusznik zakręcić...może aku też wymienię na wiosnę ale ładowanie 14,2 a napięcie na aku pokazuje 12,8 więc niby gitara... Jakieś pomysły? Podkreślam - jak już zapali, obroty na równo (na jałowym) 1480, później nic nie szarpie, idzie ładnie, spaliny (temperatura) w normie , nic nie kopci, nie czuć ani paliwa ani oleum...Wydech nowy, IXIL Xtreme, dedykowany do modelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
U mnie właśnie na normalnej trochę długo kręcił , a na irydowej pali od razu, ale nie ma strzała takiego jak u Ciebie (miałem podobne problemy , że kręcił długo i nie odpalał jak padał już akumulator)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
![]()
Dzięki Czarek - tak właśnie myślałem - zmienię również aku na wiosne
![]() Panowie - gadałem z Michałem Mertą - podejmie się zrobienia stelaży pod kufry/sakwy za 390 PLN za sztukę a i gmole wystruga (jeszcze nie wiem, jakie koszta) ale...jako iż nasz X to rzadkie bydlaki - trzeba by mu wstawić moto do "modelingu" - ja jestem w Kielcach a więc do Bielska mam kawałek...jest ktoś z Bielska z X Challengem i miałby ochotę/możliwość wstawienia do Michała motóra jako wzór no i przy okazji zrobienia stelaży/gmoli? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Namówię Wojtasa on mieszka pod Krakowem (nie jest zapisany na forum) to podstawi swojego Xa. Założenie stelaża wydatnie odciąży subframe ponieważ obniża się punkt przyłożenia siły na nim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Super! Ja gadam dalej z Michałem w sprawie gmoli i będę dawał znać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() |
![]()
A tak z ciekawosci bo w kilku miejscach w sieci sie z tym spotkalem - w g650x tez sa problemy z obreczami jak w f800gs? ludzie wymieniaja na exele dla szpanu czy ma to jakis glebszy sens? bo wydatek jednak spory.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Challenge | myku | Inne - dyskusja ogólna | 273 | 11.06.2020 17:16 |
BMW GS Motocykl Challenge Nowa Dęba 29-30.08.09 | Mrwa22 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.08.2009 09:51 |
12-14 września - Bytom - BMW GS Motocykl Challenge | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 21.09.2008 09:58 |