![]() |
#211 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 33 s
|
![]()
RonDell jak tu ładnie w tej Twojej historii. Normalnie znalazłam mój ulubiony temat na forum
![]() P.S. Zdjęcia robisz świetne. Nie ma co szaleć z poprawkami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
![]() |
![]()
He He,
nad Rożnowskim mieliśmy domek letniskowy w okolicy Patelni i Chemobudowy. Taką większa krypą jeżdziło się do Gródka na zakupy. A w Łososinie jeździłem z dziadkiem szybowce oglądać na lotnisko. A i sie jeszcze rozprawiczyłem nad Rożnowskim. Ech wspomnienia, muszę zobaczyć czy sklep w Znamirowicach dalej stoi. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Pawęzów/Tarnów
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 1 godz 32 min 17 s
|
![]()
Pozdrawiam Kolegę ! Jestem z Tarnowa więc to moje okolice
![]()
![]() |
#214 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 20 godz 33 min 49 s
|
![]()
Szanowni,
widzę, że wątek żyje ![]() Dzięki za komentarze. Foty z telefonu jakoś tak w miarę wychodzą. Drwalu4, mieliśmy okazję się spotkać na krótko podczas organizowanego przez Magyara enduROżnów II w 2016. Na dojeździe do wieży trochę pogadaliśmy. ![]() Pozdro. Do następnego ![]()
![]() |
#215 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Jak macie ochotę to możemy się gdzieś styknąć w BN i przejechać. Ale bez szału, fajne trasy są pod specjalnym nadzorem, niestety.
![]() |
#216 |
|
![]()
Adagiio,
jak najbardziej. Będę dawał znać jak będę się wybierał w Twoje strony. Może uda się coś polatać ...
![]() |
#217 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Święte chlewiki
Motocykl: Żółty Kurczaczek
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 46 min 11 s
|
![]()
Kto długo LEGO temu śnieg zalego
Ostatnio edytowane przez Futrzak : 30.12.2023 o 23:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
|
![]()
Ten wschód słońca to nie dziś. To 6 dni temu. Samochodowo. Na Szkieletczyźnie.
![]() Ale dziś motocyklowo, raniutko, ale nie przesadnie 6.00. Kierunek Beskid Niski. Rano u mnie padało. Szybki rzut oka na niebiosa i pognałem dalej. Wreszcie Beskid. ![]() Pięknie... ![]() Tu bije Ziemi puls. Kierdel na wypasie. ![]() Przez brody. Za podstawę do telefonu służył słup z napisem "Magurski (chyba) Park krajobrazowy". Tak, że tego ... ![]() Po drugiej stronie brodu. ![]() To co ostatnio zauważyłem szwędając się to tu to tam. Wszędzie bobry się zadomowiły. Dosłownie tak. Wiem, mądrego to aż miło posłuchać... ![]() ![]() AT w naturalnym środowisku. ![]() ![]() Dalej i dalej przed siebie... ![]() ![]() Radocyna - schronisko z 29.09.2018: ![]() Radocyna - schronisko teraz: ![]() Jak ktoś powie, że AT to ujowy motocykl to w ryj.. ![]() Po drodze. Pięknie. Aparat tego nie oddaje. ![]() ![]() Byle przed siebie. ![]() Koniec transmisji. Do następnego...
A Man of Nomadic Traits Ostatnio edytowane przez RonDell : 02.05.2019 o 22:14 Powód: Zapomniałem o jednym zdjęciu |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() |
![]()
Beskid Niski, Klimkówka.
Tylko upał zelżał j puszką zajechałem. To są świetne okolice na wypad nawet na dzień ![]() Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa po klepki Czałczescu, czyli Rumunia, czyli jak ty się dziecko nie boisz?! | zaczekaj | Trochę dalej | 151 | 07.06.2015 20:33 |
Łuny w Bieszczadach - czyli w 3 godziny śladem książki | czosnek | Polska | 12 | 14.04.2010 11:44 |