![]() |
#211 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]() Cytat:
![]() Coś mi się też wydaje Brunetko, że jeśli utrzymasz zapał na tym samym poziomie, to przy następnym podejściu do egzaminu to Ty przeszkolisz pana egzaminatora ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#212 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Elutka - co do filmiku z instrukcjami dotyczącymi podnoszenie Afri, to sama nie wiem jak ja to zrobiłam
![]() ![]() Ale już wiem że dam radę !!! Jak będzie jakiś babski zlocik - to będę Wam podnosić motory ![]() ![]() ![]() Co do następnego egz. to termin mam dopiero 11 czerwca ... 11 - jest dla mnie szczęśliwą liczbą ![]() 11.... poznałam Diverka 11.... zdałam prawko na auto... więc mam nadzieję że następna 11 przyczyni się do mojego szczęścia ![]() Mój zapał dopiero się rozkręca... Ostatnio jak pojeździłam na tzw wodstocku - po różnym terenie,błocie Wróciłam sama do domku - po drodze ![]() Na szczęście nie było smerfików ![]() ![]() Specnaz mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Witam wszystkich
I tak skończył się długi weekend, wróciłam ze zlotu organizowanego przez Diverka Trochę nas było, pojeździłam choć trochę, czasami na 4 kołach a czasami na 2 ![]() Przetestowałam kilka motorów. Jak chciałam mieć Hondę Dominatora tak zakochałam się w Hondzie Transalpie. Dominator to maleństwo - po zobaczeniu i przetestowaniu na żywo... Trampek - to jest to !!! Choć dopóki nie będzie 2 motoru w rodzinie , będę musiała pocieszyć się Afri ![]() Zlocik był superowy ![]() Co niektórzy nie mogli w nocy spać więc impreza trwała 24 h ![]() Efekty tego później były, jak okazało się rano że jest co nieco połamane ![]() Z okolic Boryszyna wyruszyliśmy w sobotę , przyjechaliśmy do Kostrzyna i tam już zaczęła się impreza na całego. Latanie po górkach, po wodzie, zielona noc dla Naczelnego Filozofa skończyła się pastą do zębów we włosach ![]() Cała fotorelacja na http://picasaweb.google.pl/Diverka84 I jak zawsze z tylu zdjęć jestem może na 2-3 ![]() Już się nie mogę doczekać kiedy będzie jakiś następny zlocik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Amator podwórkowy
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#215 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
Azja, kobieto... czy coś się dalej dzieje w temacie Twojego prawka
![]() ![]() ![]() Pozdro Maćka |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]() Cytat:
Maćka Jak pewnie się domyślam Azja nie daje nam znaku życia bo pilnie trenuje, i zamiast siedzieć przy komputerze śmiga z L na plecach i rozprasza kierowców ![]() Czy sama wybierasz się do Kwidzynia ... niezły Lejdiskowy zlocik się szykuje...i miło byłoby Cię tam zbaczyć ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław
Motocykl: Ryszard Dominator
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
![]()
Daję radę, baby kochane, jeszcze 4 godziny mi zostały.
30-stopniowe upały + wrocławskie korki, to nie jest to, co lejdisy lubią najbardziej ![]() A, no i mam jeden problem - za szeroko wchodzę w zakręty, pan mówi "wolniej, albo bardziej się składaj" - wolniej się nie da, a składać się boję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Amator podwórkowy
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Gliwice
![]() Online: 4 dni 5 godz 44 min 45 s
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam i powodzenia na egzaminie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Gliwice
![]() Online: 4 dni 5 godz 44 min 45 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co na Wrzesien 2013 na 2 pierwsze tyg. | Beny | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 18.04.2013 22:46 |
Regulator Napięcia - pierwsze oznaki agonii...? | piotr_3miasto | Układ elektryczny i zapłonowy | 46 | 31.12.2009 00:49 |