|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
06.11.2012, 12:08 | #231 |
|
|
06.11.2012, 16:33 | #232 |
Administrator
|
Można kolejnym trójnikiem do butów skierować
13.05.2013, 13:22 | #233 |
No i padły cholery, a właściwie padła lewa dokładnie rok po założeniu. Wytrzymały jakieś 15 tkm, dziadostwo cholerne. Ma ktoś jedną manetkę na zbyciu ?
23.06.2013, 21:55 | #234 |
No dobra, zwracam honor. Przejrzałem w końcu całą instalację i znalazłem kostkę która się rozpięła - manetki działają
13.09.2013, 15:33 | #235 |
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 31 min 19 s
|
Manetki DAYTONA słabo grzeją do tego guma jest twarda i bez konkretnego wzorka w efekcie rękawiczki mi się po nich ślizgają.
|
14.09.2013, 00:35 | #236 |
ja po czwartym moto polecam jedno tylko rozwiązanie: manetki Oxford ale 'SPORT' z regulatorem od RafWro.
przyczepność łap do sprzętu jest nieporównywalna z czymkolwiek z tej strony drogi mlecznej a sam kontroler /jeśli poprawnie założony/ jest nie do pobicia. a sterownik od Oxforda spokojnie za kiele stówę można pchnąć na allegroszu. matjas
03.05.2014, 12:53 | #237 |
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
Online: 3 miesiące 3 dni 9 godz 31 min 9 s
|
Witam. Czy ktoś może mi podpowiedzieć, jakie manetki są najbardziej jezzy w tym sezonie? Najbardziej interesuje mnie Oxford i Daytona. Większość tematów, które znalazłem w necie jest sprzed kilku lat, z tego co wyczytałem, w Daytonie był za mały zakres regulacji temperatury, ale ostatni model ma już 4 stopnie regulacji (sterownik z lampkami). Oxfordy też miały jakieś tam bolączki, ale może już je wyeliminowali? Różnica w cenie 25zł, więc w zasadzie bez znaczenia. Chodzi mi o to, które są po prostu lepsze?
03.05.2014, 13:23 | #238 |
poleca: filcy - jako obuwie trwałe, zawsze modne i wygodne
Miasto: W-wa/Stare Bielany
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 19 godz 33 min 39 s
|
Ferdku, nie wiem co jest jezzy w tym sezonie, ja od kilku mam Oxfrod Hot Grpis i dają radę w zupełności. Nic niepokojącego się nie dzieje. Rzeczywiście coś tam poprawiali w międzyczasie ale już nie pamiętam co. Wcześniej miałem Saito II (jakoś tak) to tam, żeby poczuć ciepło musiały chodzić w pozycji: start. Wymieniłem bo jakoś kabelek z manetki wyrwałem. Jak to u nas. klient z rozmachem w 100% nie trzeźwy. W Oxfordach, można sobie dobrać odpowiednią temperaturę. Na pewno warto podłączyć po stacyjce przez przekaźnik, żeby przypadkowo włączonych nie zostawić, albo żeby jakiś przypadkowy ciul ich nie włączył.
03.05.2014, 23:02 | #239 |
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
Online: 3 miesiące 3 dni 9 godz 31 min 9 s
|
Dzięki Szwedzki a może jeszcze jakiś użyszkodnik Daytony się wypowie?
03.05.2014, 23:09 | #240 |
Kierowca bombowca
|
Ja od paru lat mam Daytony i jestem happy. Szybko się nagrzewają, awarii brak, po prostu robią swoją robotę. Wodotrysków od nich nie wymagałem, chciałem mieć niezawodne ustrojstwo, które będzie grzało gdy zaistnieje taka potrzeba. I to właśnie robią.