|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]() Cytat:
chinskie mam tylko ledy.., ale planuje miec dekiel bo lepszy niz Rotaxa Zaliczyl dwa wyjazdy na Ukraine gdzie byl staczany z gor, przetaczany, spadal topil sie i inne takie. I jak na razie ok, ale masz racje przebieg mam w granicach 12k km wiec to nic
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]() Cytat:
zapłaciłem za golasa 12000 zł (zresztą mój kolega Woytas też 12000 zl ) - zawias z przodu środek z Husqvarny 800 zł ( swój sprzedałem za 1000 zł do 800GS ) -zawias tył 2300 zł Hyperpro z pełną potrójną regulacją -siedzenie 250 zł u zaprzyjaźnionego tapicera -olejarka do łańcucha 150 zł z OLX -stelaż do tyłu 200 zł z malowanem wyrób domowy -zębatki przód o 1 ząb mniejsza , tył o 2 większa (nie liczę kasy bo należało się już wymienić napęd) -zbiornik dodatkowy Safari - 2300 zł -amortyzator skrętu - 1600 zł -tulejka w dekiel sprzęgła- 200 zł RAZEM: 19 000 zł Za taką kasę mam idealny lekki w miarę nowoczesny i bezproblemowy motocykl wyprawowy. Motocykl z zawieszeniem porównywalnym z WP . Dlatego lubię BMW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kiedyś R.T70
![]() Zarejestrowany: May 2014
Miasto: Częstochowa
Motocykl: Była RD04
Przebieg: 120000+
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 7 godz 52 min 52 s
|
![]()
Nie kupisz i nie doposażysz w kwocie 20tyś. równie dobrego duala.
W moim przypadku to nie sekta, a ekonomia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Nowe g650x stoja we wloszech za 27 tys i nikt ich nie chce. Brac panowie, wekowac i sprzedawac jak skarby. Byl link Arkan w watku BMW. Stoja sieroty i czekaja na frajera. Inwestuj! Takie cudo i tylko 3 tys sztuk. Zgroza
![]() Rt70. Daj mi 20 tys i zrobie Ci motocykl ktory wpierdoli to BMW z butami. Bez smiesznych zawieszen Continental i lamiacych sie ram i wahaczy. Ot chodzby na bazie xr650r. Pomysl co to by byl za skurwensynek ![]() ![]()
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 17.10.2016 o 02:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
ja tutaj kupilem dwa po 4k E z 7k/km
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
|
![]()
g650x są nieprodukowane od 2009r....
![]() |
#8 |
|
![]()
Klucz do swiec? z Afryki twin pasuje
![]() Nie masz AT? rozmiar 18mm na dlugosc 12 mm. Mnie bardziej interesuje narzedzie do sciagniecia fajek... Z Merta to dziwne bo jakis czas temu powiedzial mi ze klepie tylko seryjnie i nie rzezbi juz wiecej,( zrobil mi stelaze, baki, plyty i skrzynki w dwoch xch) ale mam jeszcze trzy mydelniczki od plastbike i chcialem zeby je postawil. On stwierdzil ze nie ma czasu i moze kiedys i zebym sie przypomnial. A o co chodzi z tymi gmolami? Za lekki jest xch?
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Racja, ale stoja we wloszech u handlarza za 27 tys. Nowe. Poszukac Ci czy sobie sam znajdziesz?
Silnik masz Boski z Chin z fabryki Loncin. Zrobisz 70 tys km pogadamy. I tak mase rzeczy juz masz wymienionych. Wiec to chuj a nie test wytrzymalosci oferty producenta. Ten szajs nowy kosztowal 40 tys wiec nie piszcie mi ze to moto za 20 tys. Bo to do niczego nie nadajace sie chuj wie co kosztowalo 40 tys. Spadek wartosci tylko swiadczy na jego niekozysc. Kupujecie g650x mocno zmotane i sie cieszycie. Kupcie oryginal i dolozcie za nowe czesci. Jeszcze raz jak z dziecmi. 40 tys nowy motocykl, zawieszenia, bak, siedzenia, obrecze... ile Wam wychodzi? 13 tysi na allegro zeby sprzedac i zapomniec o tym gownie? p.s. BMW sprzedaje tajwanski skuter za 50 tys. Brawo wy! Elita. Teczka z plastiku i zegarek BMW. I dlugopis i olowek. Pozwole sobie nie obrazic baranow bo to mile zwierzeta i mam dzieki nim cieple skarpetki i sweter.
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 17.10.2016 o 02:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jurus moj byl orginal z 5k/km reszte zrobilem dodalem, moto jest dobra platforma.
Powaznie mowisz ze moj Rotax z austri nie jest z austri? No zobaczymy z tym przebiegiem ma nadzieje ze wkrotce bo chce zrobic okolo 32k w trasie w przyszlym roku....
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Challenge | myku | Inne - dyskusja ogólna | 273 | 11.06.2020 17:16 |
BMW GS Motocykl Challenge Nowa Dęba 29-30.08.09 | Mrwa22 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.08.2009 09:51 |
12-14 września - Bytom - BMW GS Motocykl Challenge | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 21.09.2008 09:58 |