|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Polecasz i radzisz i to jest fajne.
Jak mniemam już wykonałeś wszystkie te modyfikacje? BTW - dla wszystkich chcących podnieść motocykl ponad miarę bo jest za niski - najprawdopodobniej również trzeba będzie mieć w zapasie ślizg łańcucha a dla niedowiarkow nowy wahacz. Zwłaszcza jeśli mody połączy się z mniejsza zębatka zdawczą. Tak tylko zwracam uwagę na wszelki. No i ładnie muszel. O ile kiere masz podniesiona? 10?
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Nic nie podnosiłem kiery. Pojedzie się to się podniesie w zależności od potrzeb i zgody linek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Miasto Carycy Katarzyny
Motocykl: CRF 300L
![]() Online: 21 godz 14 min 48 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]()
Po co chcesz zmieniać zębatkę na 15? Z tego co widziałem opinie i filmy na YT to Vmaxa to nie podniesie, a jedynie będzie problem na przelotach bo 6 bieg stanie się.za słaby przy tej mocy motocykla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Również czytałem, że 6 to typowy nadbieg i potem trochę wagi i wiatr a będzie jak w tej opowieści Emka na 250tce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Miasto Carycy Katarzyny
Motocykl: CRF 300L
![]() Online: 21 godz 14 min 48 s
|
![]()
W większości swoich motocykli tak robiłem i przez to schodziłem z obrótów na przelotach przy swojej prędkości podróżnej. Może faktycznie "mordercze 27 KM" spowoduje że 6-sty bieg będzie za dużym nadbiegiem ale spróbuję ...najwyżej zmienię po teście na prawilną 14stkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]()
No niestety 27 koni nie udźwignie tego. Po płaskim obroty spadną, ale spalanie wcale nie, lekka górka i będzie redukcja. Gdzieś widziałem taki test na YT ale nie mogę znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
20mm bez problemu
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Muszę jeszcze wybrać czym podnieść. Ty z tego co pamiętam wrzucałeś jakieś podwyższenia z innego swojego motka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Pokaże Ci później zdjęcie. Jakieś zwykle choć dość solidne podwyższenie z Allegro.
M
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Modyfikacje Husqvarna 701 | 7Greg | Husqvarna 701 | 502 | 02.11.2024 12:05 |
Modyfikacje przy DCT | mdxmd | NAT - Warsztat | 30 | 03.04.2019 11:02 |