|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.06.2013, 01:19 | #241 |
no... może trochę niezdecydowany
Miasto: koło Mszczonowa
Motocykl: już nie Afri, R1200GS + Franza DRZta
Przebieg: rosnący
Online: 2 tygodni 12 godz 37 min 22 s
|
Samulek! Ty żeś tam buł? I jo żech Cie synek nie widzioł? Nie godej!
24.06.2013, 10:04 | #242 |
no... powiem szczerze, że wczoraj nie miałem juz siły nawet kompa odpalić. ależ zacnie było. Do domu dotarłem tuż po 21. droga była bardzo OK - temp w raz i tylko jeden przelotny deszczyk.
zatem z mojej kanapy mam zaszczyt podziękować za organizację organizatorom a uczestnikom za wspólne trzodowanie i tak: - Matowi i Tupkowi za pomysł, zaangażowanie i jednak dopięcie tego na ostatni guzik, mimo, że nie było łatwo w dzisiejszych czasach....; -Tupkowi za masę skrętów i cenne uwagi przy ich produkcji oraz uśmiech i za wspólne spiewy mocnoporanne; - Rodezjanowi za przyśniadaniowe połączenie tętnicy płucnej z żyłą wrotną wątroby - to działa cuda!! , jesteś wielki ; - Moorelosowi za winko i wspólne fajki; - Elutce za wstrieciu; - Bagginsowi, za to, że był; - Matowi za kontrolowanie poziomiu trzeźwości publiki /no i co? jednak dobrze, że mamy ten alkomat!!/; - FELKOWSKIEMU za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że polska muzyka ma się dobrze wbrew temu co ogląda się w Opolu; - TOMOWI!!! Tomek - jesteś po prostu niesamowity. A 'Już nie ma wolnych miejsc w hotelu Grand' późną nocą i wczesnym rankiem złamało mi po prostu serce zresztą 'to już za mało moje serce żeby żyć...', ech, kto był ten wie; - Gregorowi, Justynie i Oliwce za wożenie wujka z browarami przez dzień cały - poczułem się jak jakiś VIP po prostu!!! - Kwintalowi za to, że jak zawsze miał sosnówkę i był Kwintalem; - Korbie za akcent 'partyzancki' - fontannie w Serocku za to, że była zimna, kiedy jej potrzebowałem; - no i na koniec Grzesiowi, Rumiankowi, Bliźniakowi, Ofelii i Spozo za wspólną, bezpieczną podróż do domu. mam w bani taki melanż, że jeśli nie napisałem o kimś z kim piłem, tańczyłem, śpiewałem lub gadałem to wybaczcie mi proszę. teraz tylko jeszcze szybkie wejście na 'gastroskopia.pl' jedna opinia nt. bufetu i można brać się do roboty cudownie było z Wami spędzić ten czas. matjas p.s. chleb poligonowy na śniadanie dzisiaj był pyszny ! dzięki Mat.
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 24.06.2013 o 10:06 |
|
24.06.2013, 10:45 | #243 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
Tszoda PL też dokłada się do grona dziękujących
Bardzo fajne spotkanie Chrum chrum od Bąbla dla całej załogi |
24.06.2013, 11:04 | #244 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: AT - nisz nisz.
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 2 dni 5 godz 51 min 59 s
|
Tak w ramach przypomnienia
Jak się okazuję jest wiele wersji wizualnych tegoż przboju ;-)
-- Gonzik Ostatnio edytowane przez gonzik.korba : 24.06.2013 o 11:09 |
24.06.2013, 12:09 | #245 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 640 advR
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 3 godz 53 min 20 s
|
Matowi, Tupkowi, Krzychowi i każdemu, kto ekipie organizatorów pomagał przy pracy bardzo dziękuję za możliwość spotkania na żywo.
Tomowi osobno i wyjątkowo za występ i energię. Jeszcze mam w głowie rozmowy, muzykę i śmiech oraz dyskretnie przetrwały aromat sosnówki do zobaczenia! baggins
24.06.2013, 12:27 | #246 |
Since 06 September 2006r.
Miasto: wiocha na południu
Motocykl: T7 TLC 120 wyprawówka
Online: 3 tygodni 6 dni 10 godz 22 min 4 s
|
Dziękuję organizatorom za przyjęcie bez uprzedniej rezerwacji. Nie mogę napisać, że jesteśmy w domu bo jak wiecie pojechaliśmy na Mazury. Pozdrowienia znad jeziora Wiartel. Ps. Siekiera nadal na gmolu. Nikt jej nie użył. Na śląsk droga daleka jak mnie kierownik puszki wkhrwi to będzie miał ja w masce. Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez Mijamoto : 30.06.2013 o 12:12 |
24.06.2013, 15:41 | #247 |
Skoro tak filmowo się zrobiło, to wrzuciłem film z występu męskiego trio (tego za 100zł), na ftp podany przez Tupka kilka postów wcześniej. Mam jeszcze kilka z koncertu Tomka. :-)
(film żywcem z telefonu zgrany, bez obróbki) Ostatnio edytowane przez JarekO : 24.06.2013 o 15:48 |
|
24.06.2013, 16:25 | #248 |
no to jeszcze parę fociszy ode mnie. powiem tylko, że podziwiam tych co przywożą aparaty i robią z nich uzytek - ja zawsze w takich okolicznościach skupiam się na trzymaniu w łapie czegoś chłodnego hehe
24.06.2013, 16:31 | #249 |
no i jeszcze parę
24.06.2013, 16:50 | #250 | |
Miasto: Mysiadło
Motocykl: xt660r
Online: 3 miesiące 2 dni 52 min 28 s
|
Cytat:
wrzucaj kolejne |
|
|
|