![]() |
#251 |
![]() |
![]()
R niop, wyglada całkiem inaczej niż stara R-ka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
![]() |
![]()
Wygląd zdecydowanie na plus. Zapowiada się petarda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
![]() |
![]()
Tyle , ze ustawień więcej niż w starej
1. Mapy zapłonu 2. Reakcja manetki gazu 3.stopnie uślizgu tylnego koła Pewnie dongle bezwzględnie konieczny bo ustawienia w standardów będą się kasowały po wyłączeniu zapłonu |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
![]() |
![]()
Konkret sprzęt. Chyba pora przeczyścić garaż .....
Jeżeli faktycznie potrafi być łagodny jak w przypadku SAS 2021 to będę miał zgryz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
![]() |
![]()
U mnie od dwóch lat 1290R..i już nie raz wspominałem że to normalny motocykl którym da się spokojnie jechac na grzyby.
![]() ![]() Po odkręceniu powyżej 5k obr i trzymaniu go tak, to robi się zwierz.. ![]() Ten nowy fajny, tylko w walce z normami i masą podobnierz KTM schodzi teraz z grubością elementów i pytanie czy to w jakiś sposób przełoży się na jakość motocykla. Tutaj jest o tym kilka słów ( https://www.youtube.com/watch?v=bm-UnTxSgGs) Ale z drugiej strony nie każdy wie, że jeśli serwisuje się motocykle w serwisie KTM można wykupić gwarancję na kolejne lata użytkowania motocykla. Śmieszne koszty a sen spokojny i banan podczas jazdy ![]() ![]()
![]() |
#256 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
No i do tego sie przydaje. To nie są pieniądze wyrzucone w błoto. Co nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
![]() |
![]() Cytat:
Myślałem o S, a w sumie padło na R bo... duże koło, często bokami latam, a S daje komfort na ON dzięki autamatycznemu zawiasowi. Ja swoją Rkę raz ustawiłem pod siebie i tyle. Ręczna zmiana ustawień zawiasu to 5 minut z szukaniem kluczy.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
![]() |
![]()
S 2021 Boski
![]() ![]() ![]() Macie pomysł jak zdobyć kasę na jego zakup?
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wady i zalety Big Twins od KTM-a 1090/1190/1290 | Dubel | KTM | 1101 | 15.06.2024 16:13 |