|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.06.2013, 23:05 | #261 |
Miasto: Mysiadło
Motocykl: xt660r
Online: 3 miesiące 2 dni 52 min 28 s
|
i ja się podpiszę czterema łapami pod powyższym tekstem Wielkiego Mózgu
zrozumiałem dwie rzeczy: ile się trzeba narobić, żeby zrobić jak się zrobi, to widok tylu roześmianych facjat jest mega przeżyciem i najlepszą nagrodą. bo wydaje mi się, że było zajebiście. jakby ktoś chciał mnie wyprowadzić z błędu, to ma w ryj |
24.06.2013, 23:08 | #262 |
Motocykl: F800GS, G450X
Online: 6 dni 4 godz 10 min 32 s
|
Wielkie dzięki wszystkim za dobrą zabawę. Było w dechę
Więcej zdjęć jak zwykle na TravelMoto: http://www.travelmoto.pl/blogi/item/...a-zlot-at-2013
24.06.2013, 23:12 | #263 |
Jeśli ta bluza ma kaptur, jest brazowa i wyglada na dosc mocno przechodzona wlaczajac perforacje na rękawach to jest moja :-) a w sumie jak się pakowal ja to przyszło mi do głowy co tak dużo miejsca się zrobiło... Przechowaj ja dla mnie prosze. Matjas
24.06.2013, 23:23 | #264 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 7 min 52 s
|
Cytat:
I jeszcze jedno: ZAPOMNIAŁEM O RODEZJANIE Wielkie podziękowania za OFFa no i oczywiście licytację - widzieliście miny Mercedesiarzy? Nikt nie miał zamiaru podskoczyć naszemu Rodezjanowi O rozdaniu nagród już nie wspomnę. Było super.
25.06.2013, 00:20 | #265 |
Motocykl: BMW F800GS
Online: 1 dzień 16 godz 2 min 52 s
|
Wielkie podziękowania dla organizatorów za ogarnięcie tej świetnej imprezy. SZACUN
Podziękowania dla uczestników za wspólna zabawę i wspólnie spędzony czas, a szczególnie dla: Roomyanka - za namówienie nas na super zlot oraz mobilizację, że jednak damy radę dojechać aha i za kolejną relacje Spozo – za cierpliwość i stawianie do pionu Toma i Matjasa – za świetne prowadzenie imprezy Jarka - za ławkę inwalidów Gabzdyla – za to, że udało mu się przyjechać chociaż na chwilkę oraz dla wszystkich o których zaponialam lub pamiętam ale ksyw nie pamiętam Powrotowej ekipie wrocławskiej Grzesiek, Bliźniak, Matjas, Roomynek, Spozo – zakręcona, która dojechała cała i wesoła Było super! Dzięki |
25.06.2013, 06:09 | #266 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
Dużo radości sprawiło mi to spotkanie!
Wróciła wiara, że stary afrykanerski duch nie umiera a Czarnuchem się jest albo nie, niezależnie od stażu na FAT czy marki posiadanego bądź nie posiadanego motocykla. Przypomniałam sobie, że dużo lepiej niż wirtualnie jest być z Wami na wizji. Żeby nie było za dużo miodu, nie obejdzie się bez paru uwag: "syropy" serwowane przez dr Kwintala leczą duszę z ciałem bywa gorzej - szczególnie dnia następnego - dlaczego przez tyle lat nikt nie znalazł lekarstwa na to lekarstwo? grillowanie Krzyśka jest do dupy jest tak pyszne, że umiaru nie mam i mi tyłek rośnie, Tom, że gra, śpiewa wiadomo ale żeby jeszcze do garów? a mama mówiła. że takich Facetów nie ma Matjas moje objawienie - dlaczego dopiero teraz ja w branży już od paru lat nie robię eh a mogliśmy być bogaci Majki cholero zepsułeś najlepszego tancerza - Jarek cholero dlaczego dałeś się zepsuć? Felek solanka (zupa znaczy się) była słona Szacun i pozdrosy dla Pani Dr co leczy uśmiechem Parys Ty i mecedesiary Przecież wiesz która jest Najlepsza Sławekk i Calgon - spektakularny wyjazd przyznać się - wyreżyserowany? Baba jak zwykle bez konkurencj i nie sposób jej dorównać wulkan zabawy i uśmiechu Roomyanek jedź Ty w końcu gdzieś w jakieś piękne miejsce : Mława, Ciechanów, droga na Ostrołękę ... Kto porwał Hubiego? niech ja tylko dorwę tego ... Moorelka przemyśl produkcję koszulek z rozszerzonym rękawem - będziemy miały do ocierania TY wiesz czego Rodezjan kurna, w końcu nie wiem które mam trenować w pierwszej kolejności? Dziewczynom chłopaków co przygotowali imprezę dziękuję nawet bardziej niż nim Taki jeden góral, co wyjechał bez słowa pożegnania, ma u mnie przechlapane Baggins a TY za swoją anielską cierpliwość to sama nie wiem co u mnie masz koniec litanii a i tak nie o wszystkich wspomniałam Wszystkim kierowniczkom i kierownikom, dzieciom, świnkom i pieskom serdeczności - niezła z nas Trzoda z Bomblem na czele Taka dawka pozytywnej energii to kapitalne zjawisko.
25.06.2013, 10:10 | #267 |
Michał
Miasto: Siedlce-Warszawa
Motocykl: RD07a
Przebieg: do neg.
Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 59 min 19 s
|
Taa, było niesamowicie miło..niezłe z Was waryjaty (nie będę wymianiał, trza na listę uczestników spojrzeć).
Organizatory się wywiązały w 200%. Tom!! Ty to jesteś gość! |
25.06.2013, 11:26 | #268 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Ja jeszcze może dodam że miłym zaskoczeniem był ośrodek Caritasu. Po doświadczeniach z czasów licealnych gdy w jakimś ośrodku rekolekcyjnym spaliśmy w innym budynku niż dziewczyny a na noc spuszczano psy spodziewałem się czegoś innego O dziwo gdyby nie tablica z nazwą ośrodka to wcale nie zorientowałbym się że to ośrodek Caritasu
25.06.2013, 15:34 | #269 |
Miasto: Zakopane
Motocykl: już nie mam AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 tydzień 4 dni 19 godz 18 min 37 s
|
Na swoje usprawiedliwienie mam sraczkę dnia poprzedniego + wymioty spowodowane na pewno nie "Łychą" z Colą (podejrzewam surówki w dużych wiadrach...)
Rano porwał mnie kolega Jurek, który wyprowadził mnie na dwupasmówe do domu i przed tym poczęstował miętą na zjebany żołądek - Dziękuję! Miło było zobaczyć wasze gęby. A jak Tom przypieprzył nutami to łezka sama w oku się zakręciła! Dla organizatorów serdeczne dzięki
25.06.2013, 16:48 | #270 | |
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 7 min 52 s
|
Cytat:
Za bardzo się oszczędzałeś, za mało wypiłeś (to ma być góral?) i teraz masz
|