12.09.2021, 23:14 | #271 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Nie wiem co tu nawet napisać o tym mistrzowskim spotkaniu, którego miałem zaszczyt doświadczyć wiec po prostu podziękuję. Tak ładnie. Z telemarkiem. Wy som zajebiści.
|
12.09.2021, 23:42 | #272 |
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 10 godz 58 min 24 s
|
Dawno nic nie pisałem więc troszkę mam tremę, ale co tam. Dopóki opary pozlotowe dają mi odwagę piszę.
Dotarłem nazad do chałupy cało i mogę pozwolić sobie ma małe podsumowanie. Otóż ten zlot ma jedną zasadniczą wadę. Się niestety kończy. (Popracujcie nad tym.) To w sumie jedyny minus. Generalnie: Dziękuję wszystkim, bez wyjątku. - Organizatorom, że im wciąż się chce, że ich cierpliwość i wyrozumiałość jest na najwyższym Levelu, że są. - Uczestniczkom, że mnie tolerowały, zwłaszcza pierwszego wieczoru. - Uczestnikom, że mnie nie obili i nie dopuścili abym usechł. Oraz wszystkim niewymienionym. Teraz bardzo ważna uwaga. Być może temat dotyczy nie tylko mnie. Wiedziałem, że wszystkie leki maja skutki uboczne. Dotyczy to również środka anty-Covid który otrzymałem na wjeździe. Chyba chodziło o jakąś dezynfekcję czy deratyzacje albo inne decośtam. Taki dziwny landrynkowy płyn. Faktycznie wróciłem bez Covida, czyli działa. Jednak odczułem efekty uboczne które są niepokojące i należy zwrócić na nie uwagę. Po pierwsze, primo. kilka godzin po zażyciu jakaś nieokreślona klapka u mnie przeskoczyła i włączył się dancer. Nie wiem jak i co ale jakieś kurna oświecenie taneczne czy co? Zaznaczam, że nigdy posiadłem oficjalnie umiejętności tanecznych. Przy okazji przepraszam miłe damy za naciągnięte ścięgna, wywichnięte stawy i zadeptane palce. Po drugie primo czyli secundo czy jakoś tam. W sumie to chyba gorszy skutek uboczny albowiem czasowy. Po uaktywnieniu się primo zostaje wyzwolone secundo czyli cofnięcie nagłe zegara biologicznego, skok adrenaliny i zwielokrotnienie wszelakich sił witalnych. Wszystko to niby jest zajefajne ale niestety efekt ten tak krótkotrwały skutkuje przez kolejne dni mega zakwasami, zwiotczeniem ścięgien, a stawy same nie chcą wracać w swoje pierwotne położenie. Uważam, że opisany preparat aty-Covid wymaga dalszych badań klinicznych i zgłaszam się do roli testera. Dla dobra wszystkich w sumie. Ciao wszystkim, Cynciu
13.09.2021, 00:00 | #273 |
Miasto: Niemcy
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 dni 3 godz 49 min 36 s
|
|
13.09.2021, 00:50 | #274 |
Dotarłem właśnie do domu.
Bardzo serdecznie dziękuję Wam wszystkim za to że tworzycie razem z nami ten zlot. To nie miejsce, czy organizacja, to ludzie tworzą klimat. Dzięki że jesteście A naklejkę wyślemy |
|
13.09.2021, 10:07 | #275 |
Moderator
|
Dziękuję organizatorom za całą robotę przy zlocie. Szacunek.
W drodze powrotnej dopadła mnie furia afrykańska - mam woltomierz, ale do nie włączyłem i wyładowało mi akumulator do zera. Regler oczywiście... ale już naprawione.
13.09.2021, 10:14 | #276 |
Miasto: نيسا Nysa
Motocykl: RD04
Przebieg: rośnie
Online: 1 miesiąc 4 godz 14 min 59 s
|
Dziękuję organizatorom i uczestnikom za rewelacyjne spotkanie, hulanki i klimat jaki tworzą wszyscy. Nie zapominam również o PANIACH i dziękuję za tańce ( przepraszam za podeptane palce) następnym razem będzie masa z stóp. Dotarliśmy cali choć z małymi perypetiami. Wielkie podziękowanie dla ORGANIZATORÓW i DWA MARIANY za zorganizowanie ekspresowej pomocy dętkowej gdyż bylibyśmy w czarnej d...pie do dziś. Pozdrawiam wszystkich.
|
13.09.2021, 10:44 | #277 |
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 21 godz 31 min 33 s
|
BARDZO,BARDZO,BARDZO DZIĘKUJEMY
za pieniądze z LICYTACJI DLA DUŻEGO. Podamy ile kasy podarowaliście (niebawem) ciał |
13.09.2021, 11:05 | #278 |
Miasto: Katowice
Motocykl: CRF1000
Online: 2 godz 38 min 25 s
|
Dziękuję za otwarte przyjęcie mnie nowicjusza zlotowego ... szacun za dograne szczegóły.
|
13.09.2021, 11:19 | #279 |
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 9 godz 59 min 51 s
|
Również wielkie dzięki za kolejny udany zlocik! Mam nadzieję, że za rok uda się motocyklem 😀
Pozdro! Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka |
13.09.2021, 11:25 | #280 |
Super było się spotkać i zobaczyć znane mordeczki ale także na żywo poznać nowych znanych tylko z postów na forum. Jestem ogromnie wdzięczny za sympatyczne pogawędki i wesołą atmosferę.
A organizatorom bije głębokie ukłony za wszystko bo było prześwietne. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|