![]() |
#21 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]() Cytat:
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Rib u mnie odpada. Łódź musi być piękna, nawet niekoniecznie bardzo szybka - ot, żeby szybko w ślizg wchodziła. Ale chce, żeby cieszyła oko, tym bardziej współczesne, wysokie ze względów praktycznych motorówki odpadają.
Nie znam się na łodziach. Ale jestem w trakcie doktoratu i doświadczeni motorowodniacy mówią, że komfort na morzu zaczyna się od 6-7 metrów i jakichś 120 KM. Faktycznie 5m krypy, którymi pływałem dotąd, już przy półmetrowej fali przestają być przyjemne. Na razie się rozglądam, pewnie kupię coś na jesień. Taka sie dla mnie podoba ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
Skoro ma się podobać to ja mam słabość do łódek /mimo, ze nie mam i miał pewnie nie będę/ ale mam jedną taką markę co mi weszła za powiekę jak 'podwinięta rzęsa' z piosenki, zatem...
Bukowski, jak tam życzę dobrze niemal każdemu a Tobie to już zupełnie: niech będzie to Boesch. Myślę, że będziesz miał o czym teraz śnić i niech się Tobie wyśni ;D
![]() |
#24 |
Gość
|
![]()
Piękne te lodzie, dzięki.
Ale nigdy mnie na nie nie będzie stać. Byloby to też nadmiarowe i nieadekwatne, tak do wyspy, jak i do mnie i życia, które mam zamiar prowadzić. Mniej, ciszej, wolniej. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
#25 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
Mniej, ciszej, wolniej to nie może być ta ze zdjęcia. Wiem że się podoba ale proza życia szybko sprowadzi nas na ziemię. Popatrz czym jeżdżą miejscowi i to jest właściwy kierunek. Przy takiej łódce ze zdjęcia musisz ją gdzieś trzymać, a to oznacza opłaty. Małą wyciągniesz i postawisz u siebie. Silnik trzeba serwisować, mniejszy silnik tańszy serwis i mniejszy kłopot. Mimo wszystko z całego serca, całkiem bezinteresownie, zazdroszczę
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
![]()
Korfu jak dla mnie najpiękniejsza wyspa grecka
![]() Byłem tydzień a to za mało jak dla mnie i jest plan powrócić ![]() Jakby ktoś z tematów historycznych - to Achillion - pałac "księzniczki Sisi" Kumkwat - coś co występuje nie za często ![]() Dzięki za świetny przewodnik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() |
![]() Cytat:
Szy ja się targuję? Pan usiądzie, Pan popatrze, Pan się zastanowi! ![]() Pocmoktać zawsze można i pocieszyć oko. Coś jak kobiety piękne w wątku Żuczka - przecież to nie o randki chodzi ![]() Co do samego faktu posiadania łodzi to ja jestem zdania jak Consigliero - wtop się w klimat. Skoro przeciętny Korfianin /?/ może pływać czymś tam w kształcie nautycznego Fiata, to pewnie Ty również dasz radę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#29 |
Gość
|
![]()
o jak fajnie
![]() śpieszę donieść, że w związku z pożarami (największe od 20 lat) jest mnóstwo odwołanych rezerwacji i bilety lotnicze potaniały (np. niedziela 6.08 - 140 zł z Modlina). Pożary zostały ugaszone w ciągu 5 dni, a obszar Korfu dotknięty realnie to kilka wsi (niestety w tym Old Perithia, wspominana przeze mnie) - spaliły się głównie większości krzaczory dookoła góry Pantokrator. Wyglądało dość dramatycznie. Corfu_fires_2023.jpg Na pierwszym zdjęciu chłop z kałdunem to mąż Elizawiety ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() |
![]() Cytat:
Co do pożarów, siedzę w okolicach Acharawi, Old Perythia już bezpieczna. Latają jeszcze śmigłowce rano , zatankują w morzu rzucą wodę w górach i tyle. ![]() Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Portugalia w pigułce + TET | bukowski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 31 | 15.04.2019 21:05 |
Finlandia w pigułce i kajakowo | matjas | Trochę dalej | 39 | 01.10.2018 14:15 |