![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
![]()
Śmiem twierdzić że to zmodyfikowany Roughroad bo krój i kieszenie.A zmodyfikowany bo laminat. Miałem ror i to ujnia bo się wygląda jak w worku po pyrach.Co do rozmiarówki kurtki to brać rozmiar mniejszy niż się nosi, spodnie przedłużane.
![]() |
#25 |
Gość
|
![]()
Ujnia bo się wygląda źle? Ja myślałem, że patrzymy na własności użytkowe, funkcjonalność itp, a wygląd jak w worku to zależy od rozmiaru. Jak się wzięło za duży, to pretensje tylko chyba można mieć do siebie. Wyraźnie pisze w opisie ROR, że to taki krój aby buzer czy ortezy można było pod spód założyć. Równie dobrze można by powiedzieć, że w Badlandsie tez się wygląda jak w worku...
Poniżej ROR w akcji. Czy rzeczywiście gość wygląda jak w worku na pyry pozostawiam Wam do oceny: |
![]() |
![]() |
#26 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
W Badlansie się wygląda jak w worku na pyry jak się nie ma budowy typowego amerykanosa. Ciężko rozmiar dopasować. Może podobnie jest w Rukka. Badlands mam portki. Pas pasuje, długość pasuje a wyglądam dalej jak w worku na pyry. Kurtka Klima z serii Badlands dla mnie nie do dopasowania. W L wyglądam jak debil, w M ciut mniej ale znów rękawy mam za krótkie. Z drugiej strony M z Carlsbada pasuje idealnie. Trzeba mierzyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
![]()
Nabru wyluzuj ,no mi się nie podobała i dlatego miałem ją dwa dni.
![]()
![]() |
#28 | |
Gość
|
![]()
Ja wyluzowany jestem
![]() Cytat:
Rukka w porównaniu do Klima jest definitywnie bardziej "europejska" w kroju. Ale np. przy mojej charciej budowie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() |
![]()
To Rukka chińska już jest czy szyją w Chinach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
![]()
Na metce napisano że zdjełano w czajna
![]()
![]() |
|
|