![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 tygodni 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
A najlepiej działa "poczta pantoflowa" np. tak jak tutaj już tyle osób wie i czyta... ![]() Ostatnio edytowane przez majkowski1 : 22.02.2023 o 14:47 Powód: dodatek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 tygodni 8 min 6 s
|
![]()
Ooo dlatego jak macie gdzieś miejsca gdzie działacie, strony, fora, FB, Insta to proszę ponieście dalej te informacje. Jak widać z odzewu poszkodowanych, nie byłem sam i Gość po prostu oszukuje ludzi. Nie bądźmy obojętni po prostu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Chyba pozostaje zadzwonić po "szfagra"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 3 dni 7 godz 46 min 4 s
|
![]()
Znaczy, wjechać pod firmę w kilkadziesiąt maszyn i odśpiewać coś w stylu ,,ty uju ebany, jesteś przegrany, pierdolisz nam sprzęgła to zdarta twa gęba"....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tomaj
![]() |
![]()
Coś w tym jest co pisze Chomik. Rok temu zleciłem im regenerację kosza do CRF1000. Myślałem, że tylko mi się to wydarzyło. Temat z paczką podobny, aż nie chce mi się tego opisywać, krótko: wysłana przeze mnie paczka nie została odebrana od nich, wróciła do mnie Inpostem, Pan zarzekał się, że nie otrzymał żadnych informacji. Wysłałem ponownie kurierem ,,za potwierdzeniem odbioru''. Po odebraniu tydzień trwała regeneracja. Otrzymałem cały komplet, kosz nie był oryginalny ale pomyślałem - mają super opinie, pewnie stosują innego producenta. Po zamontowaniu było super ....przez dwa tygodnie. Potem hałas i wibracje wróciły. Po kontakcie z Panem i słownym użeraniu się (ponieważ rozpoczął się sezon) umówiłem się, że przed obecnym sezonem wymontuje go i wyślę ponownie. Teraz po przeczytaniu tego co napisał Chomik mam poważny dylemat.....będę świecił oczami przed klientem....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Polichno
Motocykl: TA
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 9 godz 15 min 14 s
|
![]()
Od czasu jak trzy razy wymieniałem turbo w aucie wyleczyłem się z regenerowanych części raz na zawsze .
90% firm ogłaszających się w internecie to naciągacze Ci co naprawdę się znają i robią dobrze się nie ogłaszają często nie ma nawet szyldu przy bramie . Zaoszczędzisz 1tyś pln a problemów i roboty na 2 tygodnie a na koniec i tak dupa z tego . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - ostrzeżenie! | mishieck | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 28.05.2013 16:25 |