![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2016
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 4 dni 49 min 21 s
|
![]()
najwidoczniej pech, wcześniej też było 30 razy na glebie, ale kamieniste zjazdy i wystające wielkie kamienie pokonały kruche lusterko
![]() Błotko ,pola, lasy wiadomo tam nic nie ma prawa sie pobić bo i o co ? ale jak piżniesz w kamień ,nie ma przebacz ![]() ale nie zjeżdżajcie chłopaki z tematu ![]() okrągłe victimy srednio mi wizualnie pasuje te co wrzuciłem są całkiem ok, ale nie wiem czy da sie je przykręcic ponoc do crfa nie wszystkie M10 pasują (cokolwiek to znaczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: Huska 701E '21
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 15 godz 6 min 18 s
|
![]()
Wg mnie, wizualnie nie ma tragedii. M10 wkręcasz bez kombinacji, tak jak dostajesz od producenta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Crass, nie zerkałem w Twój link do Allegro wcześniej, ale to właśnie te lusterka, z którymi miałem epizod w CRF i po doświadczeniach z nimi, wróciłem do oryginalnych lusterek.
Moja opinia: - same lustra wykonane chyba z plastiku (nie ze szkła), - drgają cholernie w pewnym zakresie obrotów w CRF (chyba ok 4000) co mnie najbardziej wkurzało i sprawiło że wróciłem do OEM - w zestawie miałem przejściówkę bo chyba jedno lusterko ma gwint prawy a drugie lewy czy coś takiego. Tak to wyglądało na mojej NAT: ![]() Mam je gdzieś w garażu i gdybym mieszkał w PL dostałbyś je po kosztach przesyłki ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
800 zł to w ciul. Ja dałem 450 i tyle jest dla mnie akceptowalne. Vicmy próbowałem i mi kompletnie nie leżą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Rugged Roads mają je po ok 100 funtów za komplet do UE co teraz przy niezbyt dobrym kursie złotówki to jakieś 525 zł plus przesyłka plus potencjalnie VAT i cło w PL
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lusterka | macsyl | CRF 1000 L | 2 | 28.04.2019 12:03 |