![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Koło
Motocykl: XTZ 660 3YF
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 52 s
|
![]()
Zazdroszczę Ci trochę i podziwiam zarazem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
Ojjj Rumianku, jak Ty mi potrafisz podnieść ciśnienie
![]() ![]()
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Śląsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 20 godz 56 min 47 s
|
![]()
Rumianek ZAJEBISTY WYJAZD!!!!!!! Ehh dzisiaj cały dzień będę myślami z niedzwiedziami
![]()
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Uff , nie będzie chronologicznie,ale jak ktoś będzie chciał to sobie przeczyta w relacji. Tak sobie obiecałam, że tym razem ją napiszę i bardzo przepraszam Tych, ktorym poprzednio obiecałam że napiszę i nie dotrzymałam słowa: Selwina za Nową Zelandię, Rambo za Islandię i Dużego za Kambodżę i Wietnam.
....do brzegu Rooomyanek do brzegu .... ![]() Poprzedni sezon motocyklowy spędziłam w większości w kąciku ortopedycznym, więc jak tylko się w miarę pozrastało zaczęło mnie nosić, no i ... Wystartowałam z Calgary i po przejechaniu gór Skalistych wjechałam w lasy, co ja gadam w knieje - olbrzymie i tak jechałam górami, kniejami. Spotukając niedzwiedzie!!! Przekraczając rwące rzeki Yukonu ![]() ![]() Cdn Idę spać ![]() Sorry za błędy ale klepię jednym palcem w klawiaturze telefonu ![]()
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 11.11.2012 o 14:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
Oj ! Romanek i Luis moi idole literaccy - uwielbiam czytać Wasze relacje, Romanek Tobie w zeszłym tygodniu wysłałam śnieżną sowę - bez lodu ale ma bardzo zimne łapki - musi Ci wystarczyć
![]() ![]() Mirmil czyściutka to ja byłam na początku, teraz obraz nędzy, ubłocona na maxa i to przez Ciebie haha, wyglebiłam w najsmakowitsze błoto - spot mi kierownicę przyblokował. O glebach, wszystkich 4 parkingowych będzie osobno, aby Ci co zechcą nauczyli się bezboleśnie na moich błędach ![]() ![]() Ola i Azja bardzo dziękuję za wsparcie - oj potrzebne, Bajrasz jak ja Ciebie teraz dobrze rozumiem ![]() Paluch przystojniaku ![]() Jochen ale tym razem nie będzie smażonej kiełbasy zamiast kawy ![]() Rafwro to ja mam fankę ![]() ![]() Aha, Greg nie jadę z Tobą do Wenecji hahaha ![]() Normalnie nie nadążam z tym pisaniem, codziennie mi się coś przytrafia... I potem jadę uhahana dookoła głowy aż mi się nowe zmarszczki porobiły ze śmiechu.... Dziś ...(Romanek masz w dziób, że mnie nie ostrzegłeś przed tym tunelem ![]() Myślę sobie, co u licha ? Mam po prostu przejechać tunel... co może być w tym trudnego ? Pan mówi mi jeszcze, że pojadę jako ostatnia, bo wtedy łatwiej, w razie czego, będzie im do mnie dotrzeć. Hmm, nie powiem zaczyna mnie to coraz bardziej intrygować, wszyscy pojechali ja czeeeekam... Podjeżdża do mnie pilot i komunikuje, że mogę jechać i jeszcze raz pytanie czy dam radę ... No to jadę ... ![]() Cdn
...a jednak można żyć bez powietrza... Ostatnio edytowane przez Roomyanek : 11.11.2012 o 15:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 3 s
|
![]()
Rumian, nie pal tyle bo coraz mniej rozumiem
![]() Aha, nie uwierzę, że byłaś w Dead Horse jak nie zobaczę foty z kierowcą ciężarówki występującym w programie "Na lodowym szlaku" ![]() Trzymam kciuki, uważaj na siebie, no i się nie połam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Koło
Motocykl: XTZ 660 3YF
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 52 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
![]()
i co z tym tunelem
![]() wyjechalas? pisz dalej, opowiadaj, a my tu trzymamy kciuki i piekielnie zazdroscimy a w Poslce taka pogoda,jak na Alasce, pada,wieje i jest 14 stopni pozdrawiam
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Śląsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 20 godz 56 min 47 s
|
![]()
Rumianku czekam na Twoją jednopalcową relację
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - w tym roku jak widzę do znudznia [Sierpień 2012] | duzy79 | Trochę dalej | 42 | 27.12.2021 22:56 |
Azja Centralna sierpień/wrzesień 2012 | gancek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 20 | 21.07.2013 22:23 |
Przez Bośnię i Hercegowinę do Czarnogóry [Sierpień 2012] | ATomek | Trochę dalej | 47 | 21.04.2013 00:28 |
Ukraina (Krym)-Rumunia sierpień/wrzesień 2012 | sagattic | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 10.04.2012 17:38 |
Rock, sand & heat, czyli babska wyprawa na Dziki Zachód [Sierpień 2011] | jagna | Trochę dalej | 72 | 21.09.2011 22:58 |