![]() |
|
Archiwum Tylko do przenoszenia starych postów |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Bartoszyce
Motocykl: RD07a, WSK 125, SH 125i ABS
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 13 min 16 s
|
![]()
Około 20tys, z racji wykonywanej pracy mało mam czasu na jazdę. Tez uwazam, że odnośnie butów motocyklowych powinno się podawać ile były na nogach w czasie jazdy, a nie ich wiek. Buty używam na asfalcie, chyba, że sytuacja wymaga zjazdu z asfaltu. Jeżeli wychodzę pojeździć w terenie, wtedy zakładam buty do jazdy w terenie.
...to jest wprost niezbyt mądre, ale w samym założeniu mądre. Ostatnio edytowane przez e200g_ : 11.12.2010 o 21:50 |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
![]()
ok dostałem buta dzieki uprzejmości Sołtysa
![]() ![]() ![]() Reasumując ciekawy but do turystyki, w obecnej cenie ciężko coś znaleźć konkurencyjnego z gore-tex em. Orientuje sie ktoś czy Oxtary Infinity (widziałem u kilku osob) też sie tak rozczłapują na boki ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Złocieniec
Motocykl: 2xRD07
![]() Online: 3 tygodni 17 godz 32 min 14 s
|
![]()
Tak samo, to jeden i ten sam but.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Miasto: Gliwice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 13 godz 15 min 31 s
|
![]()
@Majo - niezamaco,drobiazg
...te fałdki, to chyba moja wina - chodziłem w niedopiętych butach. W jeździe to raczej nie przeszkadza. Wg niemieckich "testerów" ochraniacze - w porównaniu do innych tego typu butów - są jak najbardziej OK. Infinity - to ta sama podeszwa ale nie ten sam but. Nie ma ochraniacza na palce, inny krój i inny układ klamer. Też niezły obów. Może to niemieckie zestawienie będzie pomocne: |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Dzieki ze to nazwałeś po imieniu - dokładnie mi o to chodziło.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
![]()
Panycki tylko bez ciśnienia w obecnej cenie czyli do 650 pln nie znajdziecie moim zdaniem lepszych butów do turystyki. Są wygodne, mają gore tex (wiec powinny wytrzymac 3 dni w deszczu non stop
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 9 godz 4 min 38 s
|
![]()
Czym impregnujecie te HG laćki? Raczej pastujecie, czy może jakiś impregnat?
|
![]() |
![]() |
#29 |
Motocykl: RD04
![]() Online: 4 dni 8 godz 46 min 18 s
|
![]()
Mam zamiar kupić sobie takie butki Hein Gericke Rallye II GTX i jestem ciekawy opini Majo jak po roku użytkowania wyglądaj buty. Czy warto je kupić.
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
![]()
Nie ma pojęcia
![]() ![]()