![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() |
![]()
Ja latam do Cro w lipcu ale puszką (żona nauczyciel i dzieciaki w wieku szkolnym)-sierpień odpada - najwięcej turystów- jazda na moto w lipcu i sierpniu to masakra - czasami +36 w cieniu ...
Ja jakbym mógł pojechałbym we wrześniu - jeszcze ciepło a ceny sporo niższe - a poza tym zajebiaszcze miejsce na urlop - zjeździłem od Istrii po Dubrovnik i jak kasa będzie pojadę znowu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: W-wa
Motocykl: BMW F 650 GS Dakar
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s
|
![]()
Możesz sobie poczytać relacje z naszej Lejdisowej wyprawy we wrześniu
![]() "Chorwacja 2011 - Lajdis Edition"" http://africatwin.pl/showthread.php?t=10563 Wrzesień jest fajny bo już po sezonie, mniej turystów, niższe ceny, prawie wszędzie znajdziesz miejsce, no i temperatury przyjemniejsze, nie ma takich upałów.
"cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" Ostatnio edytowane przez Ashanti : 06.02.2012 o 21:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 2 godz 1 min 36 s
|
![]()
Cześć ZACZEKAJ
Napisz do Tedix86. Relacja jest w konkursie-możesz pooglądać.Byliśmy w zeszłym roku dwa razy.Trzeba jechać dalej-fajniejsze widoki. Tadek poda Ci koordynaty na noclegi (Namiot) i ma opracowane kilka tras,polecam.Fajnie robi się od Mostaru w dół.Sama nie jedź i nie polecam jechać z nieznajomymi,(jesteś początkująca).Pogadamy w Białej, Może wcześniej. Pozdrawiam Stopa |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Asia
|
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za info. Do Tedixa86 napiszę ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Warszawa
Przebieg: ~
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 1 godz 37 min 39 s
|
![]()
We wrześniu to i ja bym się wstępnie pisał. Tylko ciężko powiedzieć co będzie za pół roku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Warzno
Motocykl: RD07
Przebieg: 61 tyś
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 12 godz 20 min 53 s
|
![]() Cytat:
Nikt z moich znajomych nawet na motorze nie jeździ, no może oprócz brata, ale on więcej przerabia niż jeździ. ![]() ![]() Do wyjazdu masz jeszcze trochę czasu, przyjedź na jakieś spotkanie, to poznasz różnych ludzi patrzących w tym samym kierunku. No może kierunki też się różnią, ![]() ![]() ![]() Ja już złożyłem swojej kobiecie propozycję nie do odrzucenia i wstępnie się zgodziła ![]() Z czasem będzie można się dogadać w sprawie terminu i trasy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Asia
|
![]()
No właśnie u mnie tez nikt nie śmiga.
Myślałam o tym by zapisać się na Izimeeting, który ma miejsce tylko 18 km od mojego miejsca zamieszkania, ale nawet nie jestem pewna czy będę miała pieniądze na tą imprezę. A to by była okazja do poznania się z motocyklową bracią ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Warzno
Przebieg: 61 tyś
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 12 godz 20 min 53 s
|
![]()
Jeśli się zdecydujesz to będą dobrze wydane pieniądze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Przebieg: IIszlif
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
W podobnym terminie jest też twierdza Kłodzka. Można powiedzieć, że jest prawie za darmo a w cenie izimeetingu dojedziesz na miejsce pohasasz po okolicach a spotkasz ludzi którzy lubują się we właśnie niskobudżetowym jeżdżeniu po świecie
![]() Lepiej wydawać pieniądze na zloty czy na niczym nieskrępowane nawijanie kilometrów? ![]() http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11725
Real adventure starts where road ends... -AT RD07 Big Bore 'Troll Bagnisty, ziejący ogniem z regulatora Diabeł Pustynny' http://www.youtube.com/user/Miszapoland Ostatnio edytowane przez Misza : 07.02.2012 o 19:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Bośnia Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Grecja, Macedonia, jakie trasy wybrać ? | schneider | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 10.05.2014 00:05 |
Chorwacja, a przy okazji Czarnogóra i może Bośnia, ale 2013... | ozeh | Umawianie i propozycje wyjazdów | 8 | 10.05.2013 15:54 |