![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
|
![]()
A powiedzcie dziewczyny jak to z tą pojemnością, bo różne opinie słucham
![]()
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
Motocykl: ST XTZ 750'89
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 20 godz 8 min 14 s
|
![]()
Louis. Mialem te same rozkminy w innym temacie tutaj na forum. Zadzwonilem do Rafala Luberdy i generalnie juz wiem czego szukac na poczatek. Myslalem o 125 bo mi sie lepiej jezdzilo niz na 290/280. 125 jest super do cwiczen, ale bedzie jej troche malo na jakis podjazdach. Bedzie sie wiecej meczyla. Na zwyklym torze wszystko bedzie ok. Ja szukam
wersji 250 ![]() ![]() ![]() Kamyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
Jakby ktoś chciał to mam GasGasa 250 JT Contact. Puszczę po taniosci bo kupiłem enduraska 😁
wykciukowane |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2013
Miasto: Marki
Motocykl: RD04
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 22 godz 51 min 48 s
|
![]()
Podrzuc info więcej bo sasiady szukaja
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Bydgoszcz/Szczecin/Berlin
Motocykl: ST XTZ 750'89
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 20 godz 8 min 14 s
|
![]()
Daleko dla mnie
![]() Kamyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakonserwowany
![]() |
![]() Cytat:
Ogólnie rzecz biorąc, oczywiście moim skromnym zdaniem uważam ze tam gdzie brakuje techniki i umiejętności większa moc pomaga. I nie mam na myśli skakania po głazach czy pionach, ale prostą zabawę po pniach drzew, ustawionych krawężnikach czy krótkich ostrych podjazdy. Wszystko jest do zrobienia, ale wymaga litrów wylanego potu, ran i przede wszystkim samozaparcia i motywacji. Wystarczy dwa tygodnie przerwy w treningach i wszystko co już ogarniasz w miarę idzie się walić. Ale jak trwasz w postanowieniu i regularnie pyrkasz a następnie jedziesz na 4/5 dniowy trip w góry np. do Romanii.............., to robi różnice w jeździe na enduraku. Żałuję że nie zacząłem się w to bawić przynajmniej 10 lat temu, teraz jestem za bardzo poskręcany żeby móc bez blokad użytkować tą fantastyczną zabawkę. Spróbuj warto a pojemnością nie zaprzątaj sobie głowy . Powodzenia.
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez Adagiio : 16.01.2017 o 18:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szkoła jazdy Warszawa | Polaszkino | Lejdis | 26 | 31.01.2013 21:16 |