02.11.2013, 20:02 | #1 |
Ukraina - Zjadłem zęby na Zakarpaciu
Już wcześniej obiecywałem współtowarzyszom wyprawy, że napiszę kilka słów o naszej włóczędzie i po Zakarpaciu. Wrzucę kilka zdjęć z wyprawy, a właściwie to tyle ile się da bo mam ze wszystkich aparatów.
W tym miejscu od razu podziękuje Oli za traki którymi się z nami podzieliła. Choć ich nie skopiowaliśmy (za ciężkie moto oprócz jednego do pokonanie i niezbyt sprzyjające warunki pogodowe) to i tak jesteśmy Ci wdzięczni za ich udostępnienie. Mam też nadzieję , że reszta jadących włączy się aktywnie i wspomoże mnie w pisaniu relacji. Dobra ale do rzeczy Plan: Skład osobowy planowany; Miki Głogów , motomax , Pils , smigacz , wojtekm72, Biały Pojechali:wojtekm72, motomax, Miki Głogów, smigacz, (Jacek nie Mógł) DSCF1854.jpg Termin 26-29 września 2013 r. Plan był następujący: Dzień pierwszy - lecimy trasa Szuter Party przez Wołowiec do Miżgiri Tam baza na jedną noc. Dzień drugi- Jedziemy do Kołoczawy atakujemy Połoninę Krasną przerzedzamy całą (ok 35 km górą) zjazd do Miżgiri nocleg i ... Dzień trzeci - wjazd na Połoninę Borżawy wjazd na Stoha. Nocleg w Wołowcu. Dzień 4 Przejazd z bambetlami do Libuchory Przejazd połoniną Pikuja. Powrót na granicę i do domu. Co z tego wyszło ? Zobaczycie poniżej Ostatnio edytowane przez smigacz : 10.11.2013 o 22:48 |
|
|
|