02.07.2008, 09:10 | #21 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 8 godz 55 min 28 s
|
-rano 8.00 start na granicę polsko-białoruską Brześć/Tarnopol,
tarnopol czy terespol co za różnica aby na wschód, wódka i ogórce byli.
02.07.2008, 10:26 | #22 |
Motocykl: RD04
Online: 5 dni 4 godz 14 min 34 s
|
Pewnie Izi jeszcze nie wie, ale chcę zrobić mu niespodziankę!! Otóż w dniu wyjazdu będzie nasz żegnał fanclub "Miś Uszatek Kocha Nas"!!! Pewnie zadajecie sobie teraz pytanie.....: co on pieprzy, jaki fanclub? Ha, większość z was zna Iziego, ale nie tak dobrze jak ja! Kto z was był u Iziego w domu, he? Ooooo, widze las rąk A teraz drugie pytanie, kto był u Iziego w pokoju? Rączki widzę, choć w mniejszej ilości, ale coś wam powiem: NIKT NIE BYŁ!!!! Gdybyście byli, to od razu byście wiedzieli że coś będzie z Kamczatką! Nie wiedzie, że założycielem fanclubu "Miś Uszatek Kocha Nas" jest IZI we własnej osobie! Powiem wam w tajemnicy, że jego pokój to istne misiowo-uszatkowo. Jest zakochany w Uszatku. Wszędzie zdjęcia z Uszatkiem, naweto pościel ma w misia Kiedyś obiecał podczas 40 urodzin Uszatka, że zabierze go na wycieczkę i pozna z rdzennymi ziomalami. Mówiłem Iziemu: -gdzie? jaka kamczatka? Oczadzałeś Ale on się uparł, i mówi że dał słowo Uszatkowi, więc musi je dotrzymać!! Ja tłumaczę Iziemu: - choć ekipa do Chin się szykuje, są fajowskie misie panda, pooglądasz, pokażesz Uszatkowi. No i co? Gówno, Izi gada, że panda ma inne futerko niż Uszatek i nie chce Chin. Tak se wtedy pomyślałem "jakie są inne misie?" K.....a Coralgol!", ale nie pojadę z nim na biegun!!! Nie w środku lata! Okazało się, że kiedyś dawno temu, kiedy Izi nie wiedział że są skarpety co się przez łeb zakłada, miał przykry przypadek na niedzielnym poranku w kinie (ci trochę starsi wiedzą o co chodzi), otóż nażarłwszy się w sobotni wieczór ogórców, poszedł rano lekko zemdlony do kina, w momencie, jak zaczęła się legendarna piosenka:" Miś Coralgol wielki cham...." Izi nagle puścił Oczywiście nie będę się rozpisywał co było dalej, bo to lekko nie smaczne i nie etyczne. Dzięki temu rzygnięciu Izi do dnia dzisiejszego dostaje konwulsji jak widzi i słyszy Coralgola. Więc tszodowanie na biegunie poszło w niepamięć! Zastanawiacie się, co ja pie......le? Dwa dowody, na to że to Izi love misie. Nie dawno, ktoś zakosił z wytwórni bajek maskotkę Uszatka, to Izi był. Jak myślicie, jaki prezent dał Izi Jojnie na weselu Podpowiedź znajdziecie w poście o Africe, którą Izol schizol uszatkowy sprzedaje! No to pa, idę do zoo potrenować karmienie misiów..... Ostatnio edytowane przez Robert Movistar : 02.07.2008 o 10:33 |
02.07.2008, 12:04 | #23 |
k..a nic nie kumam jakiś szum medialny z tych wypowiedzi. Gdzieś ktoś jedzie ?
02.07.2008, 14:03 | #24 |
Miasto: Żernica prawie Gliwice
Online: 6 godz 14 min 47 s
|
|
03.07.2008, 01:13 | #25 |
Miasto: Wwa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 godz 24 min 5 s
|
Bylebyście do Omsukczanu dojechali w drodze powrotnej bo dalej to już lajcik dla emerytów i poza tym nie wiem czy jest sens ścierać kostkę na tak dobrej drodze kiedy można podjechać do Magadanu autobusem http://www.man.poznan.pl/~konserwa/kolyma/logistyka/logistyka.html
z tym że afryka może się tak łatwo nie mieścić do autobusiku (KTM prawdopodobnie wchodzi) i być może będzie trzeba odkręcić np kierownice ale Izi masz przecież na świeżo przećwiczony ten manewr po spotkaniu w Kletnie gdzie rozpierducha była ponoć konkretna i afryki się wywracały a i kierownice się łamały również. Yo YO! |
03.07.2008, 10:23 | #26 | |
Miasto: okolice Wrocławia na wschód bardziej
Motocykl: RD03, RD04, 2xRD07, RD07A
Przebieg: okrutny
Online: 1 dzień 1 godz 20 min 51 s
|
Cytat:
05.07.2008, 00:08 | #27 |
Miasto: Kluczbork
Motocykl: RD04
Online: 23 godz 36 min 10 s
|
No to trzymamy kciuki, ale tylko co jakis czas bo trzymajac je non stop glupio sie piwo pije
|
05.07.2008, 08:23 | #28 |
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 52 min 48 s
|
No i jesli myślicie, że wywody Movistara, to bełkot jakiś poranny, posałatkowy, czy też inne zatrucie umysłu...to proszę przekonajcie się na własne oczy:
Movistar, jeszcze zapomniał wspomnieć o zamiłowaniu do rózowego i nawet nie pytajcie, co ten różowy kuferek zawiera i skąd ten ekstatyczny uśmiech na twarzy Izydora Lecę zaraz sprawdzić, czy trole też takie miłe jak misie Trzymta się chłopaki
05.07.2008, 15:33 | #29 |
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 3 dni 19 godz 28 min 14 s
|
Krótko i na temat – POWODZENIA CHŁOPAKI !!!
Ps. Izi weź więcej kompletów „IziTentów” co by ci tropik nie przeciekał /mam zaprzyjaźniony sklep gdzie takie Tenty są w promocji i to wzmacniane więc gdyby cos to mogę załatwić Ps. Robert nie wkładaj więcej oleju do kufra bo ze zdjęć dupa wyjdzie a w każdym razie wszystkie będą wyglądały jak „naoliwione” Chłopaki szkoda słów ale zazdroszcze Wam łokrutnie … |
08.07.2008, 15:15 | #30 |
Miasto: okolice Wrocławia na wschód bardziej
Motocykl: RD03, RD04, 2xRD07, RD07A
Przebieg: okrutny
Online: 1 dzień 1 godz 20 min 51 s
|
wchodzimy właśnie w ostatnią fazę przygotowań
jeszcze 48 godzin i będziemy gotowi do wyjazdu (jak spawarka wytrzyma)
Robert "Izi" Africa Ostatnio edytowane przez Izi : 19.01.2009 o 00:00 |
|
|