|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.11.2015, 19:28 | #21 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 10 godz 40 min 21 s
|
Pisząc schronisko , masz na myśli hotel leśny w Radocynie ? Czy też jadąc od strony Zdyni są jakieś noclegi nie licząc tego pensjonatu przy głównej drodze do granicy. Bo leśniczówka chyba też jest niedaleko hotelu. Na tej drodze utrzymywanej zimą raz wpadłem do rowu , a kolega rozbił samochód , tylko że to było po Sylwestrze a ja chciałem zawrócić aby go wyciągnąć i nagle znienacka okazało się że tam jest głęboki rów . Na szczęście to CRV było i po wycofaniu z pułapki tylko trzeba było wyprostować osłonę wału napędowego .
Lubimy tam spacerować , a podczas ostatniego wypadu , takie trofeum nam się znalazło
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
05.11.2015, 08:16 | #22 |
Zakonserwowany
|
Dokładnie tak .
05.11.2015, 15:01 | #23 |
A może mi ktoś powie o takiej drodze: Grab/Ożenna - Krempna. Jest tam nieprzejezdny mostek. Ogólnie jest asfalt ale taki dziwny znak postawili (białe kółko z czerwoną obwódką - nie znam takiego) Czy tam ścigają fajnych chłopaków takich jak my?
|
|
05.11.2015, 15:35 | #24 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Online: 9 miesiące 5 dni 10 godz 40 min 21 s
|
Ja pamiętam tylko taki znak informacyjny , droga trwałe nieremontowana , czy coś w tym guście . Co do asfaltu to więcej tam było dziur niż asfaltu .
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
05.11.2015, 15:51 | #25 |
Zakonserwowany
|
Jeżdżę ta drogą od Ożennej na przełęcz gdzie porzucam na poboczu auto i przesiadam się na rower. Jak dotąd nikt się o to do mnie nie przyczepił, myślę że znak postawiono przez uszkodzony mostek.
05.11.2015, 22:46 | #26 |
Miasto: Południe
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 godz 26 min 9 s
|
Od kilku lat latam po Niskim. Raz tylko spotkałem zielonych na drodze przez szlaban, od Zdyni do Radocyny. Zatrzymałem się na podniesioną rękę.
Gadka-szmatka, droga zamknięta, ścinka, zrywka, odwrót, łapka, siemka... Zero agresji, zero mandatów... Niski jest przyjazny I niech tak zostanie! Amen
05.11.2015, 22:56 | #27 |
Jechałem tą drogą miesiąc temu. Asfalt jak dobry szwajcarski ser. Droga coraz węższa. Pamiętam ją jakieś 20 lat wstecz to dzisiaj raczej to dróżka. W miejscu zerwanego mostku z boku jest teraz przejazd częściowo płytkami wyłożona. Na upartego osobowym przejedzie. A znak to chyba jest w Ożennej taki że za 5 czy 7 km zakaz ruchu. Ale ja ślepy na jedno oko jestem to to zdrowe zamknąłem i chłopaki pojechali za mną . Nikt nas nie zatrzymał.
|
|
07.11.2015, 12:58 | #28 |
Miasto: Tarnów
Motocykl: transalp
Online: 6 dni 11 godz 55 min 22 s
|
W nocy i rano było mroźno, a w dzień słonecznie, tyle że o tej porze roku dnia nie ma za wiele. Dlatego już o 17:00 zaczynaliśmy ognisko z wiśniówką, a o 22:00 byliśmy już w łóżkach
07.11.2015, 14:13 | #29 |
Ja wczoraj zakończyłem sezon. Ściągneli mi 150ml krwi z kolana w włożyli nogę w szynę.
W poniedziałem muszę iść do ortopedy zrobić rezonans kolana... nieciekawie...
07.11.2015, 14:50 | #30 |
Miasto: Tarnów
Motocykl: transalp
Online: 6 dni 11 godz 55 min 22 s
|
Było jeździć nadal Afryką, wszystko przez te kateemy
ZDROWIEJ