![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 9 godz 16 min 58 s
|
![]()
przejechałem w kwietniu Bośnię, Chorwację, Czarnogórę, Serbię i Rumunię. W Bałkanach ciężkawo było przez słońce i temp (ok 30C)
I tak sobie myślą - jak sobie dajecie radę w lipcu, sierpniu itd? Jeździcie w kurtkach i spodniach motocyklowych, czy jakieś zbroje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 50,000
![]() Online: 4 dni 15 godz 50 min 43 s
|
![]()
Oj panie ludwiku , damy rade , najwyżej troche smalcu wytopimy z tylka. Ja bylem w sierpniu w bułgarii w zeszłym roku mialem kurtke i spodnie i dałem rade!!
Ok. Narazie na wypad piszą się zimny i ziuta, napisalem do was na ![]() Ostatnio edytowane przez Jaca GDA : 26.07.2011 o 22:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Dabrowa G.
Motocykl: RD07a DRZ 400E
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 10 godz 6 min 16 s
|
![]()
Mam urlop w tym terminie i jeszcze nie sprecyzowane plany wyjazdu.Masz już jakiś plan trasy jaką chcecie przejechać?Ja mam ochotę pojechać na północ,ale może bym się skusił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Miasto: chrzanów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 3 min 38 s
|
![]()
ja startuje wtorek 02.08,do niedzieli smigam po Durmitorze,wstepnie z Jaca umówilismy sie ze spotykamy sie gdzies w czarnogórze i razem wjezdzamy do albani,traska Koplik-Theth-Shkoder,w planach jest tez podróz promem z Komani,ale wszystko wyjdzie jeszcze w trasie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 35 min 55 s
|
![]()
Hej,
w ten piątek wyjeżdzamy z wrocławia (para) do czarnogóry, albanii.. Może gdzieś sie spotkamy i pokonamy trochę zakrętów wspólnie?... Jeśli jesteś zainteresowany zadzwoń (606/771212) pozdro g. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mapy TOMTOM czarnogóra albania - są wogóle | duzy79 | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 02.09.2010 23:37 |
Albania i Czarnogóra. Dlaczego tak? | bigos | Przygotowania do wyjazdów | 41 | 10.04.2010 15:50 |