![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wrocław/oława
Motocykl: RD07a
![]() Online: 17 godz 5 min 53 s
|
![]()
mi pasuje 2 tydzień wrzesnia i ja osobiscie wole czarnogóre.co mi zależy czy jade polatac po rumunii gorszej jakosci drogami czy jade do czarnogóry mniej głownymi drogami.ja jestem za czarnogorą .jest ktoś kto by obmyślił trase
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Miasto: Kraków
Motocykl: Transalp 2003
![]() Online: 7 godz 57 s
|
![]()
Przekonany już jestem - niech będzie ciepło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 3600
![]() Online: 1 tydzień 17 godz 26 min 48 s
|
![]()
Ile zamierzacie zrobić kilometrów( + - ) ,nie wiem czy jakbym pojechał czy wymianę oleju zrobić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
chyba bym się dopasował
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Miasto: Kraków
Motocykl: Transalp 2003
![]() Online: 7 godz 57 s
|
![]()
Panowie, wrysujcie trasę w jakiegoś googlemapa, prtscr i zobaczymy jakie to mamy pomysły. Wielka prośba do kolegów, którzy włączyli się wcześniej i już tam byli - może nie musimy wymyślać koła drugi raz
![]() Dla mnie na miejscy jak się nie przemieszczamy to raczej domek, zobaczymy ile wiary pojedzie, albo domek i namioty - jak tylko namioty to trzeba będzie jeździć z całym bajzlem. Kasa to pewnie głównie na paliwo i wstęp na plażę ![]() go, go, go...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]()
Chopy, tu macie sztabówki Czarnogóry ... Trochę stare ale może się przydadzą
![]() Szkoda tylko że przed wyjazdem tego nie znalazłem ... http://mapy.mk.cvut.cz/list/data/Jug...ora-Montenegro
![]() |
#27 |
|
![]()
ja mysle ze jesli wezmiemy troche jaki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: prawie Puławy
Motocykl: TRANSALP
![]() Online: 2 dni 13 godz 9 min 18 s
|
![]()
widzę że chętni się znaleźli na wyjazd
![]() joker zaplanuj trasę i ją tu przedstaw wtedy każdy będzie wiedział co i jak. Ci którzy już tam byli może coś doradzą podpowiedzą co warto zobaczyć gdzie pojechać. czas goni a termin jeszcze nie ustalony!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
myśle że jesli wezmiemy troche puszek na sniadania i kolacje i zrobimy ok 4000 km to 2000 zł powinno bez problemu wystarczyć,spanie moglo by być w domkach ale trzeba by bylo sie zastanowić zeby mimo wszystko wziać jakis maly namiot itp na sytuacje awaryjne tymbardziej że czarnogóra z tego co slyszałem nie jest tak rozwinięta turystycznie co chorwacja.co do terminu zdecydowanie bardziej by mi pasował termin wyjazd 7 09 w sobote i powrót12 lub 13 09.do czarnogóry nad morze jest ok 1400 km z wrocławia i trzeba by w sobote wyjechac ok 7 rano i zrobić minimum 700-800 km i wniedziele już dotrzec na miejsce.jeśli by bylo ok po drodze to możemy zrobic i 1000 km wszystko zależy od naszej kondycji pogody itp. KOLEGO ARTURZE z KRAKOWA,czy nie mógłbyś wyjechać w sobote 5 09.jeśli wyjedziemy 7 to 8 wieczorem będziemy na miejscuzostana na tylko max 3 dni na miejscu to troche krótko.pomyśl może coś wykombinujesz.ja jestem zdecydowany na 100 % i bycmoże pojedzie mój brat na trampku.kto jest jeszcze zdecydowany na 100 %
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
jak sprawdzałem tak szybko na mapie to myśle ze można by było lecieć w pierwszy dzienglownymi drogami do Budapesztu lub w jego okolice którędy to zależy skąd kto bedzie jechal itp i gdzie w polsce sie spotkamy,potem na Subotnice i na Novi Sad i na Belgrad i z Belgradu na Podgorice już gorszymi drogami ale to jest trasa sprawdzona w 5 minut i glownymi drogami.jak ktoś ma inne pomysly to czekam.pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[szukam] początek września tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek | Jaskola | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 14.08.2012 11:38 |
Ararat pod koniec września---szukam chętnych | wrubel | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 12.07.2012 18:18 |
[szukam] przełom czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek | Jaskola | Umawianie i propozycje wyjazdów | 28 | 03.07.2012 21:30 |