|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.04.2020, 20:24 | #21 |
|
|
27.04.2020, 22:55 | #22 |
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
Moim zdanie te opinie, że moim zdaniem zapomnij o sezonie blablabla są bezpodstawne. Coraz więcej praw odzyskujemy i nie ma co biadolić, bo sami sobie kopiecie ziemiankę.
Ja planuje wyjazd w Alpy na weekend. Do Polski autem w lecie. Moto na jesień do Senegalu. Nie planuje siedzieć w ziemiance.
28.04.2020, 00:03 | #23 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 1 dzień 5 godz 33 min 23 s
|
A ktoś wie czy mając lejce i kartę woźnicy i do tego zezwolenie pracodawcy to można po całej gejropie jeździć? Przecież transportu nie można zatrzymać ? Artek może wie coś?
28.04.2020, 00:49 | #24 |
Konto zamknięte na stałe
Motocykl: RD03
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
Znajomy z Włoch proponował nam zatrudnienie u siebie celem przekroczenia kolejnych granic. Podobno jest to sprawdzona metoda. Na tym kierunku kwarantanna obowiązkowa po przybyciu. No i potem chyba po powrocie do Polski, także czasowo niezbyt wielka okazja....
28.04.2020, 01:16 | #25 |
Gość
Online: 0
|
Nie wiem, na 100% ale te przebrzydłe Angliki jeżdża tymi końmi ile wlezie więc chyba się da. Jeden koń to mi nawet taką wielką kupę zrobił koło domu pare dni temu...
Ale ja to generalnie nie mam nic przeciwko temu jeździectwu na drogach, bo te niektore dżokejki w tych obcisłych spodniach to niczego sobie są jak tak sobie jadą na tych rumakach |
28.04.2020, 08:00 | #26 |
Moderator
|
Czy po całej Europie to nie wiem, ale do Polski na "pauzę" bez kwarantanny da się wjechać.
28.04.2020, 08:19 | #27 |
Zakonserwowany
|
Tu nie chodzi o kopanie ziemianki tylko o bezpodstawne zniewolenie. Zanim nie wymyślili tej zarazy mogłem jarać po kilka paczek fajek dziennie, czy pić płyn zimowy do spryskiwacza i żaden rząd się o mnie nie martwił że mogę zdechnąć z tego powodu.
Ten sam rząd ma teraz wyjebane na to że przez zamknięcie granic tysiące obywateli nie może pracować, ale ich głównym celem jest wyłącznie to, żeby móc propagandowo manipulować i straszyć ludzi. Mając głęboko w dupie czy ktoś umrze na zarazę, na sraczkę czy z głodu. Dowodem na to niech będzie fakt że w całym kraju wykonano mniej testów niż w jednym regionie we Włoszech gdzie mieszka 5 milionów ludzi. Ten opiekuńczy rząd nie ustalił stałych cen na maski i rękawiczki, tylko pozwala na spekulację, nakazując ich używania i przyzwalając na dymanie całego narodu przez kilku co żreją z tego samego koryta, za naszą kasę.
28.04.2020, 09:35 | #28 | |
Cytat:
28.04.2020, 09:57 | #29 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Cytat:
|
|
28.04.2020, 09:59 | #30 |
Gość
Online: 0
|
Panowie, to nie HP - pytanie konkretne i zostawmy konkretne wpisy, dobrze? Łatwiej będzie się w nim połapać szukając wpisów na "zadany" przez autora temat.
|
|
|