![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 49 min 9 s
|
![]()
I oto wlasnie chodzi afryka od transalpa sama juz jest ciezsza
A z tego co wiem bo przez caly czas utrzymuje kontakt z wlascicielami tych kufrow Raf byl sam a Tuhajbej w dwojke w momencie tych ze wywrotek Kufer Roberta jak stwierdzil telefonicznie przez caly czas spelnia funkcje kufra tylko nieco trudniej go zamknac ![]() Oczywiscie nie usprawiedliwiam sie przewiduje wzmocnienie tego newralgicznego miejsca w jakis tam sposob bo zadowolony klient BEZCENNE Jeszcze jednen z kolegow byl w albani tez zaliczyl bliski kontakt z natura i u niego tylko narozniki porysowane masakrycznie pozdrawiam uztkownikow tych i innych kufrow aluminiowych rodzimej produkcji i tych co nie maja kufrow tez pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Motocykl: RD07a
![]() Online: 0
|
![]() Cytat:
Jestem zainteresowany zakupem kufrów ze stelażami tel 604271941 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Żary / Strzelce Krajeńskie
Motocykl: RD03
Przebieg: 67 000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 dni 16 godz 7 min 52 s
|
![]() Cytat:
Czy planujesz też wystrugać jakiś zestawik do Rd03, czy to pokolenie jest już bez perspektyw?
![]() |
![]() |
#24 | |
Afryka zawsze w sercu i na tatuażu :)
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Bytom
Motocykl: BMW F800GS
Przebieg: 29167 M
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 27 s
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli tak to jaka cena, bo byłbym również zainteresowany ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 44 min 57 s
|
![]()
No ale Panowie, ja w przyszłym tygodniu będę miał pierwsze próby własnych kufrów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Gość
Online: 0
|
![]()
panowie kuferki są naprawde solidne. mój prawy dostał 3 strzały jeden z kamieni na drodze co spowodowało wgniecenie i lekkie zniekształcenie geometri kufra oraz 2 na asfalcie co tylko starło narożniki. scięcia na kufrach sprawują sie znakomicie i służą dwóm celom pierwszy to areodynamika a drógi gdy leci moto na glebe opiera sie ładnie na scięciu i nic sie nie gniecie. gdy moto upada w pedzie sciete narożniki pozwalają mu sie lepiej slizgacv iodbijać od przeszkód. tak wiec polecam robote Hiszpana w 100%
|
![]() |
![]() |
#27 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Pancerniki od kamieni się nie gną.
![]() |
#29 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Miasto: Ożarów Mazowiecki
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 godz 57 min 22 s
|
![]()
Witalski,
Kuferki widziałem, macałem.. i w realu wyglądają nawet lepiej niż na fotkach. Jestem własnie na etapie zamawiania, i przy tej okazji (jako że to moje pierwsze ALU-skrzynki) mam pytanie do praktyków. Jaki rodzaj zamknięcia wieka (pokrywy) jest najpraktyczniejszy? Opcje do wyboru są trzy: 1) dwa kandahary (zamknięcia burtowe) na kufer - takie z miejscem na wkładkę/zamek 2) zawias na stałe + 1 zamykany kandahar 3) zawias rozłączalny + 1 zamykany kandahar Pozdrawiam,
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kufry aluminiowe | sizyrk | Wszystko dla Afryki | 13 | 13.07.2012 09:50 |