|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.09.2016, 09:54 | #21 |
Miasto: Błażowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
Wszystko dobre, co dobrze się kończy...;
Grossglockner Val Gardena Passo Sella Okolice Lago di Garda Passo Croce Domini Passo Gavia Passo Stelvio Val Passirina/ Passo Giovo Passo Rombo ... i do domu, przebieg 3269 km/ sześć dni w podróży. Dzień pierwszy 1059 km, dzień powrotu 1260 km. można powiedzieć że nasyciłem się jazdą, przynajmniej na chwilę. W krótkim podsumowaniu; Grossglockner super -ale raz wystarczy tym bardziej że wjazd 25 euro. Passo Stelvio urywa dupę ale ruch duży, na szczycie było chyba ze dwieście motocykli Największe wrażenie zrobiła na mnie Gavia, może dla tego że ruszyłem o siódmej rano z Ponte di Legnio i na całym podjeździe nie spotkałem nikogo. Piękne surowe góry i cisza absolutna. ps. w Alpach geejes króluje we wszelakich odmianach -wszystkie w pedalskich kolorach ma się rozumieć Afryczki widziałem dwie, 07 i czerwoną CRF |
|
|