|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.12.2008, 02:30 | #21 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
eee, nie można już regenerować
|
27.01.2011, 00:03 | #22 |
Miasto: Nottingham, UK
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 4 dni 19 godz 49 min 44 s
|
Czy ktoś może podesłać namiary? Mam nowy amor do mojego i tak sobie myślę że stary mógłbym zregenerować i sprzedać. Nie wiem tylko czy się da, bo o ile chodzi bez zastrzeżeń to gładź jest trochę skorodowana.
16.04.2016, 22:42 | #23 |
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 3 godz 1 min 4 s
|
A jak ma 90 tysi km. to już czas myśleć o regeneracji ? Z tego jakieś 35% w gorszych niż równy asfalt warunkach.
To odpowiem sobie sam i innym również rozwieję wątpliwości.We wczorajszej rozmowie uprzejmy pan w firmie Sanchez roześmiał się gdy powiedziałem o przebiegu i braku jakichkolwiek czynności serwisowych przy tylnym amortyzatorze. Zapytał również czy wymieniam olej w silniku, lub lagach. Przy tym przebiegu, to powinna być już druga wymiana (od nowości amora) a ludzie często olewają tył dbając przeważnie tylko o przednie zawiasy . Oczywiście można powiedzieć ,że firma ma w tym interes, bo za darmochę tego nie robi, a w samochodach na oryginalnych amorach przebiegi mogą sięgać setek tys. km. Koszt nie jest jednak powalający i warto moim zdaniem zainwestować, niż płakać gdzieś głęboko w d... gdy motor się rozkraczy.
Możesz utracić wszystko,ale nikt nie zabierze ci tego co w życiu zobaczyłeś i przeżyłeś Ostatnio edytowane przez sebol : 20.04.2016 o 10:51 Powód: Odp. |
|
|